Salesmotto Jorrit Veenstra

20201125 SMA Noord Kandidaat Jorrit VeenstraMijn naam is Jorrit Veenstra en ik ben werkzaam als Commercieel Projectmanager bij Clafis Ingenieus. Clafis is een multidisciplinair technisch ingenieursbureau, waarbinnen ik de focus op de bouwkundige afdeling voor Noord-Nederland heb mogen leggen. In deze rol ben ik commercieel eindverantwoordelijk voor een team van acht bouwkundige collega’s. Concreet betekent dit dat ik verantwoordelijk ben voor het doorlopend scoren van projecten, waardoor mijn team een declarabele weekvulling kan draaien. Dit uiteraard met een zo gunstig mogelijk projectresultaat. Met een breed palet aan diensten binnen zowel de industrie-, utiliteits- als woningbouw worden de projecten voor zowel de eindopdrachtgever, het mede-ingenieursbureau als de aannemer uitgevoerd. Daarnaast ben ik als leidinggevende eerste aanspreekpunt voor ditzelfde team, ben ik verantwoordelijk voor uitbreiding van de huidige populatie en is het van belang het type projecten zo goed mogelijk op de wensen en ambities van deze bouwkundige collega’s aan te laten sluiten.

Wie is Jorrit Privé?

In mijn vrije tijd breng ik veel tijd met mijn vriendin en vrienden door. Dit doe ik het liefst in een goed restaurant of café, waar mijn passie voor lekker eten en drinken met gezelligheid gepaard kan gaan. Daarnaast vind ik mijn ontspanning in het vele sporten. Variërend van voetbal, tennis en hardlopen tot kickboksen en krachttraining, eigenlijk probeer ik elke dag wel even bezig te zijn. Ook zit ik in de ledenraad van Rabobank Drachten Noordoost Friesland en draag ik mijn steentje bij binnen de activiteitencommissie van de plaatselijke voetbalclub. Eigenlijk staat er dus altijd wel iets op de planning!

Sales Motto van Jorrit

Sales doe je samen!

Helaas durf ik te stellen, dat KPI’s nog té vaak boven kwaliteit gaan. Kortom, sales benaderen als een individueel target. Voor mij gaat sales om samenwerking. Met het achterhalen van de daadwerkelijke klantvraag door een oprechte en eerlijke benadering, het tijdig nakomen van afspraken én het raadplegen van kennis en kunde van collega’s, draait het wél om kwaliteit. Zo kan een duurzame relatie worden opgebouwd, waardoor sales niet alleen voor mij, maar ook voor mijn klant pure ‘winst’ is!

Sales motto's

Lars Nijhof

Sales Representative, Deltics

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek

Meer lezen

Emily Dobbe

Accountmanager Karpi

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Julia Neleman

Salesmanager, Sonicbee

“Wie luistert, weet meer”

Meer lezen

Sander Rooken

Accountmanager

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Meer lezen

Elise Nijenhuis

Key Accountmanager

“Het gaat niet om wat je verkoopt maar hoe je het verkoopt”

Meer lezen

2020

“Just do it” Cor Ludema Accountmanager Miele Professional Lees meer over Cor zijn salesmotto

Meer lezen

Marc van Hemert

Commercieel Directeur

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Meer lezen