Salesmotto Jurian Meijntjes

20201126 SMA Sales Event Noord Jurian Meijntjes PEC ZWolle“Als Salesmanager van PEC Zwolle ben ik eindverantwoordelijk voor het salesteam van PEC Zwolle. Dit team bestaat uit 3 accountmanagers en een binnendienstmedewerker. We hebben een totale begroting van 13 miljoen euro en we kennen een commerciële omzet van 7 miljoen euro waar wij als salesteam verantwoordelijk voor zijn. Dit realiseren wij met 650 bedrijven die aan PEC Zwolle verbonden zijn. Wij verkopen PEC Zwolle als hét grootste netwerkplatform van de regio Zwolle. Naast de 17 wedstrijden die wij spelen in ons MAC3Park stadion organiseren wij 2/3 per maand een evenement om mensen met elkaar in contact te laten komen. Ik geef ook leiding aan de afdeling Events en de afdeling Hospitality. De afdeling Events zorgt dat we evenementen organiseren voor zowel onze zakelijke- als publieke achterban. De afdeling Hospitality zorgt ervoor dat op wedstrijden het ontvangst en het eten/drinken optimaal is geregeld voor een gezellig middag of avond uit. Ik maak deel uit van een 5 koppig MT welke verantwoording aflegt aan de Algemeen Directeur”.

Wie is Jurian privé?

“Jurian Meijntjes is 42 jaar. Geboren en getogen in Zwolle. Ik woon samen met mijn vriendin Lynsey Dikmans en onze twee kinderen Novi (12 jaar) en Viko (6 jaar). Lynsey werkt 3 dagen in de week bij een groothandel in speelgoed en heeft haar eigen bedrijf: The Dutch Avenue. Dit is haar eigen duurzame kledingmerk voor vrouwen tussen de 30 en 45 jaar. Ik kom uit een zeer warm gezin met 4 kinderen. Mijn vader Cees (74 jaar) is een Hagenees en is ooit in 1978 voor zijn werk naar Zwolle verhuisd en mijn moeder Jeanneke (72 jaar) is een Limburgse. Zij wonen nog steeds in Zwolle in het huis waar ik ben opgegroeid. Mijn vader heeft ook altijd in de commercie gezeten bij het Rijks Inkoop Bureau (R.I.B.). Verder heb ik een broer Diederik (48 jaar), broertje van Matthijs (40 jaar) en een zus Jessica (45 jaar) welke helaas na een kort ziekbed (ongeneeslijke vorm van darmkanker) afgelopen jaar op 23 september is overleden. Ik ben zeer sportief opgevoed en heb altijd aan tennis en voetbal gedaan op hoog niveau en heb op 12 jarige leeftijd een keuze gemaakt om met voetbal verder te gaan. Ik ben voor mijn studie 4 jaar naar Tilburg gegaan voor de studie Sport, Economie en Communicatie (SPECO). Uiteindelijk heb ik jarenlang op hoogste niveau voor amateurs gevoetbald in Zwolle (van mijn 16e tot en met 32e). In het carnavalsseizoen 2014/2015 ben ik Stadsprins van Zwolle geweest. Het was een hele eer om Sassendonk (zo heet Zwolle met carnaval) voor te gaan.  Mijn hobby’s zijn momenteel hardlopen (ik heb in 2013 een marathon op Hawaii gelopen), muziek luisteren (dance/house muziek), zaalvoetballen, kickboksen en uiteraard mijn gezin!”

Salesmotto van Jurian

Intern: “Toon initiatief met behoud van verantwoordelijkheid!”

“Hiermee wil ik mijn team stimuleren om zelf de ruimte te nemen om dingen op te pakken, te beslissen, te bedenken etc. Ik wil zo min mogelijk dat ze aan tafel bij de klant nog gaan zeggen dat ze dit nog met mij moeten gaan overleggen. Hierdoor krijgen ze meer body en worden sneller serieus genomen. Mochten ze onverhoopt dat wat aan me vragen dan gebruik ik altijd de: “Kom je met een vraag of kom je met een oplossing methodiek!”. Dit betekent automatisch ook dat het een keer verkeerd gaat, maar dan is het aan mij om ze weer op te pakken en ze te stimuleren en enthousiasmeren. Immers: “De grootste fout die je kunt maken is continu bang zijn dat je een fout maakt!”

Extern: “Doe wat je zegt en zeg wat je doet!”

“De zin zegt het eigenlijk al en is voor mij het belangrijkste wat je moet doen om een goede relatie met een relatie op te bouwen. Het betekent simpelweg dat je proactief communiceert met je klant en dat je je houdt aan de toezeggingen die je doet. Voor beide zaken geldt dan ook dat het verstandig is dat je ze goed vastlegt.”

Sales motto's

Lars Nijhof

Sales Representative, Deltics

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek

Meer lezen

Emily Dobbe

Accountmanager Karpi

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Julia Neleman

Salesmanager, Sonicbee

“Wie luistert, weet meer”

Meer lezen

Sander Rooken

Accountmanager

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Meer lezen

Elise Nijenhuis

Key Accountmanager

“Het gaat niet om wat je verkoopt maar hoe je het verkoopt”

Meer lezen

2020

“Just do it” Cor Ludema Accountmanager Miele Professional Lees meer over Cor zijn salesmotto

Meer lezen

Marc van Hemert

Commercieel Directeur

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Meer lezen