Salesmotto Nico van der Putten

20210311 Kandidaat Verkiezing Senior Nico van der PuttenAls Accountmanager bij de firma Kramp ben ik verantwoordelijk voor een deel van het Zuiden van Nederland. Voor zowel bestaande als new business relaties is hierin Partnerschap van essentieel belang. Samen met een team van product specialisten, sales consultant en sales specialist binnendienst bewerken we het rayon Zuid met ondernemingsvisie. Waar liggen de behoeftes van de klant en waar kunnen we de klant in helpen om op een passende manier zaken te doen met de firma Kramp. Van digitalisering, bedrijfsproces optimalisatie, productkennis overdracht tot samen met de klant het pad bewandelen middels het proces van total cost of ownership. Samen met de klant de relatie beheren, uitbouwen of juist opbouwen is waar ik uiteindelijk dagelijks mee bezig ben in samenwerking met mijn team.

Wie is Nico Privé?

Een man die vol in het leven staat samen met zijn vrouw en twee kinderen. Genieten van vele dingen die het leven brengt. Samen sporten met mijn vrouw en vrienden om mij heen is waar ik energie vandaan haal. Contact met directe familie vind ik een waardevol iets in mijn leven en daar geniet ik ook van. Vakanties met gezin of juist vrienden is elk jaar weer een groot feest, mooie tijden om lekker te ontspannen“.

Salesmotto van Nico

“Sales is als rijden op een fiets”

Sales is als rijden op een fiets, om je balans te bewaren moet je vooruitgaan, en dat is ook precies waar ik elke dag mee bezig ben in mijn sales vak. Een juiste balans vinden elke dag weer opnieuw in een bepaalde case, strategie, of wat er out of te blue op je pad komt, maakt dat ik beslissingen neem die slagen op korte/ lange termijn. Daadkracht met oog voor strategische keuzes en dat alles vanuit een pragmatische oplossing is waarom mijn beslissingen bovengemiddeld vaak slagen. Om balans in sommigen situatie te bewaren moet je zo nu en dan buiten de lijntjes kleuren om weer in balans te komen. Ik speel geen spel maar ben wie ik ben, en hierin bewaak ik mijn balans elke keer opnieuw”

Sales motto's

Lars Nijhof

Sales Representative, Deltics

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek

Meer lezen

Emily Dobbe

Accountmanager Karpi

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Julia Neleman

Salesmanager, Sonicbee

“Wie luistert, weet meer”

Meer lezen

Sander Rooken

Accountmanager

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Meer lezen

Elise Nijenhuis

Key Accountmanager

“Het gaat niet om wat je verkoopt maar hoe je het verkoopt”

Meer lezen

2020

“Just do it” Cor Ludema Accountmanager Miele Professional Lees meer over Cor zijn salesmotto

Meer lezen

Marc van Hemert

Commercieel Directeur

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Meer lezen