Salesmotto Parastoe Koshai

20201104 SMA Sales Event Zuid kandidaat Parastoe Koshai

Customer Experience Account Executive

SAP Nederland

2e plaats Young Sales Professional van het Jaar 2020

“Mijn naam is Parastoe Koshai. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Customer Experience, Account Executive binnen het nieuwe namen team van SAP Nederland. Ik ben verantwoordelijk voor klanten met een omzet van 250 miljoen tot 1 miljard euro per jaar. Concreet houdt dit in dat ik de schakel ben tussen het brede product portfolio van SAP en de Customer Experience strategie van klanten. Het is mijn taak om de klanten de juiste oplossing te bieden. Dat doe ik aan de hand van business development, het in kaart brengen van klantreizen en het hosten van inspiratiesessies.

Onze missie luidt ‘we transform brands into religions, customers into fanatics, employees into ambassadors and products into obsessions.’ Om dit te kunnen realiseren heb ik samen met het team één doel gesteld: onze klanten zo succesvol mogelijk te maken in het bieden van een excellente klantervaring. Dit bereik ik door samen te werken met een kritische blik, open houding en winnaarsmentaliteit, zo ben ik de ‘helpende hand’ en vertrouwde adviseur voor mijn klanten. En vecht ik door tot we de beste oplossing hebben neergezet.”

Wie is Parastoe Privé

“In mijn privéleven houd ik van gezelligheid. Ik woon samen met mijn twee huisgenoten in de pijp, Amsterdam. De pijp ligt erg centraal, ik heb daardoor het geluk dat veel gezellige cafés binnen loopafstand te bereiken zijn. Met mijn vrienden bezoek ik dan ook met regelmaat leuke restaurants, cafés en festivals. Om de balans in mijn leven te houden ontvlucht ik de drukte van de stad met regelmaat om mijn familie op te zoeken en te helpen in de volkstuin van mijn moeder.

Reizen is iets wat ik graag doe, los van de mooie reizen naar Zuid-Afrika, Thailand en Indonesië heb ik ook twee keer in het buitenland gewoond. In 2017 ben ik voor zes maanden verhuisd naar Kuala Lumpur, Maleisië, waar ik onwijs veel mooie herinneringen aan over heb gehouden. Daarnaast heb ik in 2019 met de SAP sales Academy drie maanden in San Ramon, United States doorgebracht waarbij ik met collega’s (inmiddels vrienden) over heel de wereld heb gewoond en gewerkt.”

20210305 SMA Sales Event Young Sales Parastoe Koshai
Parastoe heeft aan de verkiezing van de Young Sales Professional van het jaar 2020 deelgenomen. Naast een optreden voor een vijfkoppig vakjury was het geven van een pitch eveneens onderdeel van de reis waarop er tot een winnaar werd gekomen. Wegens corona was het dit keer in een studio

De pitch van Parastoe is volledig te zien.

Salesmotto van Parastoe

A successful team beats with one heart

Parastoe’s motto staat centraal in haar functie. We verkopen hele grote projecten, vaak op landelijke of zelfs internationale schaal. Dat doe je niet alleen, je kunt niet van één man uitgaan. Je hebt de hele organisatie nodig. Het raakt zoveel facetten. Het begint natuurlijk met presentaties en interviews, maar het wordt een hele bedrijfstransformatie, een nieuwe manier van werken, een nieuw systeem. Het gaat heel diep en heel ver en het zorgt voor veel impact.

In het interview wat wij met Parastoe over haar salesmotto hebben gehouden, kun je meer over haar commerciële werkwijze lezen.

Sales motto's

Lars Nijhof

Sales Representative, Deltics

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek

Meer lezen

Emily Dobbe

Accountmanager Karpi

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Julia Neleman

Salesmanager, Sonicbee

“Wie luistert, weet meer”

Meer lezen

Sander Rooken

Accountmanager

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Meer lezen

Elise Nijenhuis

Key Accountmanager

“Het gaat niet om wat je verkoopt maar hoe je het verkoopt”

Meer lezen

2020

“Just do it” Cor Ludema Accountmanager Miele Professional Lees meer over Cor zijn salesmotto

Meer lezen

Marc van Hemert

Commercieel Directeur

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Meer lezen