Salesmotto Sophie Baars

20201104 SMA Sales Event Zuid Kandidaat Sophie Baars“Mijn naam is Sophie Baars, ik ben business to business accountmanager bij Driessen Autogroep en focus me daarbij op Opel Bedrijfswagens. Ik richt me op new business, omdat ik relatief nieuw ben in de branche en mijn eigen klantenbestand moet opbouwen. Dit resulteert zich in een verkoopdoelstelling van 120 bedrijfswagens. Mijn werk is enorm divers; ’s ochtends kan ik met een schilder onderhandelen over een compleet aangeklede en ingerichte bus, ’s middags kan ik met een wagenparkbeheerder praten over vervanging van 50 zo voordelig bussen. Ik werk nauw samen met mijn collega’s van de 9 automerken van Driessen Autogroep en met onze leasemaatschappij Driessen Autolease, om onze positie in de markt te versterken. Ook heb ik vaak contact met Opel Nederland als ik voor grote wagenparken een speciale kortingsregeling moet kunnen hanteren. Verder stel ik serviceafspraken op (denk hierbij aan onderhoudsabonnementen, speciale verhuurtarieven of afnamegarantie om een bepaalde staffelkorting te hanteren) om klanten zo lang mogelijk aan Driessen Autogroep te binden. Constant levelen met mijn prospects/klanten en op zoek gaan naar de juiste match qua mobiliteit is wat ik het liefste doe.”

Wie is Sophie Privé?

“Privé besteed ik mijn tijd graag samen met mijn vriend in ons nieuwe huis in Berkel-Enschot. Ik heb een kleine maar hechte vriendenkring, waar ik veel aandacht aan besteed. Mijn familie woont in Bergen op Zoom en bezoek ik zo vaak ik maar kan. Ik ben een echte bourgondiër en gek van zowel speciaalbier als goede wijn in combinatie met lekker eten. Verder kom ik graag in Italië. Samen met vrienden hebben we dit jaar nog kunnen genieten van een heerlijke vakantie in Toscane, waar lekker weer, goed eten, heerlijke wijn en prachtige pittoreske dorpjes centraal stonden. Om de calorieën van mijn bourgondische leefstijl te verbranden doe ik aan salsadansen. Heb meerdere jaren op les gezeten en dans nu nog puur recreatief.”

Sales Motto van Sophie
Alleen ben je sneller, samen kom je verder

“Ik ben altijd op zoek naar samenwerkingen om niet alleen mijn positie, maar ook de positie van de samenwerkingspartner te versterken. Ik ben meer van het grondig uitzoeken en het leveren van een totaaloplossing dan “snelle orders” schrijven. Zo focus ik me op lange termijn relaties waar uiteindelijk veel meer uit te halen valt. Ik streef er dagelijks naar om op deze manier het verschil te kunnen maken en onmisbaar te zijn (en blijven!) voor zowel mijn werkgever en mijn partners als mijn klanten.”

Sales motto's

Lars Nijhof

Sales Representative, Deltics

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek

Meer lezen

Emily Dobbe

Accountmanager Karpi

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Julia Neleman

Salesmanager, Sonicbee

“Wie luistert, weet meer”

Meer lezen

Sander Rooken

Accountmanager

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Meer lezen

Elise Nijenhuis

Key Accountmanager

“Het gaat niet om wat je verkoopt maar hoe je het verkoopt”

Meer lezen

2020

“Just do it” Cor Ludema Accountmanager Miele Professional Lees meer over Cor zijn salesmotto

Meer lezen

Marc van Hemert

Commercieel Directeur

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Meer lezen