Salesmotto Tom Kompagne

20201112 SMA Sales Event Oost Kandidaat Tom Kompangne“Sinds februari 2019 ben ik werkzaam bij Suez Recycling als accountmanager in de regio Twente. Mijn voornaamste taak is om nieuwe klanten te scoren. Het hele salesproces doorloop ik zelf vanaf koude / warme acquisitie, naar opvolgen met ingeplande afspraken, offreren tot uiteindelijk de ondertekening van een contract. Na ondertekening verplaatst de dienstverlening naar mijn collega’s intern die getekende overeenkomsten verwerken en de dienstverlening zullen opstartenDaarnaast houdt ik mij ook bezig met het uitbreiden van bestaande diensten bij onze klanten en uiteraard ben ik ook betrokken met contract verlengingen. Jaarlijks wordt van mij verwacht dat ik 350.000 euro omzet scoor op basis van nieuwe klanten en uitbreidingen van klanten. Verlenging van contracten tellen hierin niet mee. Ik heb een afwisselende baan waarbij klantbezoeken afgewisseld wordt met kantoorwerk en vergaderingen. De corona crisis neemt extra uitdagingen met zich mee want het verschil aan tafel maken is in deze periode lastig te realiseren.”

Wie is Tom Privé?

“Ik ben 26 jaar, woonachtig in Hardenberg samen met mijn vriendin Cristina en ik ben opgegroeid in Gramsbergen. In mijn vrije tijd doe ik aan zaalvoetbal en veldvoetbal bij SV-Gramsbergen. Daarnaast vindt ik het ook heerlijk om de dagelijkse hectiek te ontvluchten door met een hengeltje aan het water te zitten. Sinds 2016 zit ik in de organisatie Glazenhuis Gramsbergen waarbij wij jaarlijks een glazen huis organiseren tussen kerst en oud & nieuw. Deze dagen zamelen wij geld in voor onderzoek naar de dodelijke spierziekte ALS. Binnen de organisatie houd ik mij bezig met social media (facebook, instagram, twitter), mail en organiseer ik ook activiteiten voor tijdens de actie. Meer informatie is te vinden op: http://glazenhuisgramsbergen.nl/ 

Sales Motto van Tom
If you gonna lose, lose fast!

“Dit is een citaat van van mijn oude docent op de HAN, Stefan Renkema en wil zeggen ga geen kostbare tijd en energie steken in klanten / prospects waarbij je snel een deal zult verliezen. Houd je vooral bezig met positieve klanten / prospects en laat je door hen inspireren en motiveren om het maximale uit jezelf en je organisatie te halen.”

Sales motto's

Lars Nijhof

Sales Representative, Deltics

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek

Meer lezen

Emily Dobbe

Accountmanager Karpi

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Julia Neleman

Salesmanager, Sonicbee

“Wie luistert, weet meer”

Meer lezen

Sander Rooken

Accountmanager

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Meer lezen

Elise Nijenhuis

Key Accountmanager

“Het gaat niet om wat je verkoopt maar hoe je het verkoopt”

Meer lezen

2020

“Just do it” Cor Ludema Accountmanager Miele Professional Lees meer over Cor zijn salesmotto

Meer lezen

Marc van Hemert

Commercieel Directeur

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Meer lezen