Nomineren Commercieel Directeur van het jaar 2019

SMA logo QuestusDe SMA wordt in dit proces begeleid door professionals van Quaestus Executive Leadership. Zij zorgen er voor dat er uiteindelijk drie goed gescreende kandidaten op het podium staan.

 

Profielfoto Gerard-Ketelaar Quaestus Partner SMA Verkiezing Commercieel Directeur van het JaarGerard Ketelaar, Managing Partner Quaestus : Wij zijn al ruim vijftien jaar toonaangevend in Executive Search en Leiderschap Consultancy. Wij bieden organisaties en talent een “secure base” waarbinnen we juist die leiders weten te plaatsen en begeleiden die met nieuwe innovatieve, commerciële ideeën komen en vernieuwing weten te realiseren. Wij voelen ons al jaren op een natuurlijke manier verbonden met de SMA en begeleiden, met bijzonder veel genoegen, de verkiezing van de “Commercieel Directeur van het Jaar”. Commercie is een van onze speerpunten, deze prijs sluit dan ook naadloos aan op onze deskundigheid en zorgvuldig opgebouwde netwerk van talentvolle commerciële leiders.

Gedurende het traject worden de kandidaten beoordeeld op een aantal criteria. Dit zijn :

  • Authenticiteit van de persoon;
  • Huidige functie, die bekleed wordt en de rol daarbinnen van sales;
  • Verantwoordelijkheden binnen in de eigen organisatie en de wijze waarop dit wordt ingevuld;
  • Klantgerichtheid;
  • Complexiteit van de business;
  • Behaalde resultaten in de afgelopen drie jaar, en het eigen aandeel daarin.


20190314 SMA Captains Dinner Cees Verkuyl Remko StolkVoor het jaar 2018, is Cees Verkuyl van Olympia door een vakkundige jury gekozen tot Commercieel Directeur van het Jaar. In zijn profiel geeft Cees aan wat de deelname aan de verkiezing heeft opgeleverd. Tevens is hier een film van zijn optreden te zien.

In de Wall of Fame worden er een overzicht gegeven van alle deelnemers van de voorgaande jaren.

Via het aanmeldingsformulier is het mogelijk om een kandidaat te nomineren voor de verkiezing van de Commercieel Directeur van het Jaar 2019.