Nomineren Sales Event 2020

Sinds 1971 worden er door de SMA reeds verkiezingen gehouden. In eerste instantie betrof dit alleen de verkiezing van de Commercieel Directeur van het Jaar, waarna deze vervolgens in 2008 werd uitgebreid met die van Senior Sales Professional. Sinds enige jaren is ook de uitverkiezing van de Young Sales Professional een vast onderdeel van de agenda tijdens het Sales Event. De eerst volgende strijd staat op 5 maart 2020 gepland. In Grand hotel Huis ter Duin, zullen er per genoemde categorie weer drie kandidaten gaan strijden om deze felbegeerde titel. Het is nu mogelijk om hiervoor kandidaten te nomineren.

 Nomineren Commercieel Directeur

 

20190314 SMA Sales Event Cees Verkuyl Commercieel Directeur van het Jaar 2019Bij de Commercieel Directeur zijn we op zoek naar die kandidaat die in jouw ogen momenteel het verschil maakt in zijn organisatie en die daarbij een essentiële bijdrage heeft geleverd in het commerciële succes. Om hiervoor in aanmerking te komen moet deze persoon commercieel eindverantwoordelijk zijn, minimaal twee teams aansturen en twee jaar werkzaam zijn in deze functie. Mocht jij de opvolger van Cees Verkuijl van Olympia, kennen, kijk dan voor meer informatie op onze website. Het is mogelijk om tot 21 november een geschikte kandidaat te nomineren.

Nomineren Senior Sales Professional

 

20190314 SMA Sales Event Patrick Albers Senior Sales Professional 2018Bij deze categorie zijn we op zoek naar die salestopper die grote indruk op jou heeft weten te maken. Dit vanwege zijn dagelijkse werkzaamheden of vanwege zijn cruciale rol in het binnenhalen van die grote opdracht voor zijn bedrijf. Om hiervoor in aanmerking te komen met (Key) Accountmanager binnen zijn organisatie verantwoordelijk zijn voor één of meerdere klanten. De persoon, die reeds twee jaar in de functie actief is, moet daarnaast ouder zijn dan 30 jaar en verantwoordelijk zijn voor minimaal € 1 miljoen aan omzet. Ken jij de opvolger van Patrick Albers van Oud Reuchlin en Boelen, kijk dan op onze website voor meer informatie en om deze persoon te nomineren. Het is mogelijk om tot 7 november een geschikte kandidaat te nomineren.

Nomineren Young Sales Professional

 

20190314 SMA Sales Event Derk van Manen Young Sales Professional van 2018Afgelopen jaren heeft geleerd dat bij deze verkiezing leeftijd eigenlijk geen rol speelt in de carrière van deze sales professional. Deze persoon zorgt namelijk ervoor dat er reeds in een vroegtijdig stadium van de carrière reeds het verschil wordt gemaakt in het commerciële spel. Om deel te kunnen nemen aan deze categorie moet deze persoon minimaal drie jaar werkzaam zijn in het commerciële werkveld, jonger zijn dan 30 jaar en minimaal verantwoordelijk zijn  voor een omzet van € 300.000,–. Ken jij de opvolger van Derk van Manen van Athlon, kijk dan op onze website voor meer informatie over deze categorie en om deze persoon te nomineren. Het is mogelijk om tot 10 september een geschikte kandidaat te nomineren