Nomineren Senior Sales Professional van het Jaar 2019

SMA Logo Luke Recruitement

De SMA wordt in dit proces begeleid door professionals van Luke Recruitment. Zij zorgen er voor dat er uiteindelijk drie goed gescreende kandidaten op het podium staan.

 

SMA Profielfoto Saskia LolkemaSaskia Lolkema, Managing Partner Luke: Al sinds 2009 werft en selecteert Luke Recruitment op Senior Management Niveau voor inspirerende organisaties. Luke is gelieerd aan zusterorganisatie Quaestus Executive Leadership, dat bemiddelt op executive niveau. Deze alliantie biedt Luke de mogelijkheid van het expertise en netwerk van Quaestus gebruik te maken en de opdrachtgever een breder dienstenpakket aan te bieden. Met meer dan 100 vervulde vacatures van sales professionals in onze portefeuille, durf ik te beweren dat Luke de kwaliteiten beheerst om sales talent te herkennen waardoor Luke een professionele bijdrage levert aan de verkiezingen. Wij kijken uit naar weer een prachtige editie van de verkiezing voor Sales Professional 2019!

Gedurende het traject worden de kandidaten beoordeeld op een aantal criteria. Dit zijn :

  • Authenticiteit van de persoon;
  • Huidige functie, die bekleed wordt en de rol daarbinnen van sales;
  • Verantwoordelijkheden binnen in de eigen organisatie en de wijze waarop dit wordt ingevuld;
  • Klantgerichtheid;
  • Complexiteit van de business;
  • Behaalde resultaten in de afgelopen drie jaar, en het eigen aandeel daarin.

20190314 SMA Sales Event Patrick Albers Senior Sales Professional 2018Voor het jaar 2018, is Patrick Albers van Oud Reuchlin & Boelen door een vakkundige jury gekozen tot Senior Sales Professional van het Jaar. In zijn profiel geeft Patrick aan wat de deelname aan de verkiezing heeft opgeleverd. Tevens is hier ook het volledige optreden van hem tijdens de verkiezingen van vorig jaar terug te zien.

 

In de Wall of Fame worden er een overzicht gegeven van alle deelnemers van de voorgaande jaren.

Via het aanmeldingsformulier is het mogelijk om een kandidaat te nomineren voor de verkiezing van de Senior Sales Professional van het Jaar 2019.