Oost

SMA Oost staat goed op de kaart: deze afdeling van de Sales Management Association is in de afgelopen jaren flink gegroeid. Een groot aantal leden is actief en betrokken en ondermeer trouwe bezoeker van de spraakmakende kennis en netwerk bijeenkomsten die jaarlijks worden georganiseerd. De leden komen uit de region Arnhem/Nijmegen, Achterhoek, Twente en Deventer en nemen regelmatig gelijkgestemden uit het salesvak mee naar bijeenkomsten. Voor meer informatie, klik hier voor onze online brochure.

De SMA heeft voor mij deuren geopend naar sales collega’s uit andere branches. Elkaar kunnen inspireren, voorthelpen en het daardoor binnen de organisatie net even anders te doen om zo het verschil te kunnen maken.

Remko Stolk, Commercieel Directeur Asito

In een videoboodschap geeft Remko nog extra toelichting wat de SMA voor hem persoonlijk heeft betekent maar ook voor zijn bedrijf Asito. Klik hier voor zijn persoonlijk verhaal en hier voor wat een lidmaatschap zijn bedrijf heeft opgeleverd.

Verkiezing Young Sales Professional van het jaar

 

De SMA organiseert in samenwerking met selectiepartner Commercieel Nederland deze verkiezing in Oost Nederland. Ken jij in jouw netwerk nu ook een Young Sales Professional waarvan je denkt dat deze de opvolger van Glenn Timmer van Asito (tevens winnaar landelijke verkiezing 2020) in Oost-Nederland zou kunnen worden?

Het is dus mogelijk om voor deze verkiezingen kandidaten te nomineren waarvan jij vind dat deze het verschil hebben gemaakt. De voorwaarden waaraan deze salesprofessional moet voldoen zijn :

– Deze persoon mag niet ouder zijn dan 30 jaar
– Hij of zij moet minimaal drie jaar in een commerciële functie werkzaam zijn
– Verantwoordelijk zijn voor een omzet van € 300.000,–.

Op dit moment is de mogelijkheid tot nomineren gesloten. Op 24 november vindt het Sales Event Oost plaats, hier zal de winnaar van Oost Nederland worden gekozen. De winnaar zal dan opgaan voor de landelijke verkiezen.

 

Steven Duinhouwer: “Vanuit Commercieel Nederland ben ik met mijn team verheugd om als selectiepartner van de SMA deze verkiezing samen vorm te geven in Oost-Nederland. Als partner in Sales & Marketing hebben wij al ruim 20 jaar ervaring in werving en selectie van commerciële toppers. Belangrijk aspect hierbij is dat we sterk kijken naar de persoonlijkheid van de genomineerden en zijn/haar competenties in combinatie met het sales trackrecord. Voor het in kaart brengen van de persoonlijkheid maken we gebruikt van DISC testen en hiervoor zijn wij ook gelicenseerd en gediplomeerd. We kijken uit naar een mooie verkiezing en een succesvolle samenwerking met de SMA.”

Sales Event Oost

 

Dit jaar, op 24 november, vindt voor de zevende keer het SMA Sales Event Oost plaats. Een unieke gelegenheid om je te inspireren met de allerlaatste, direct toepasbare, kennis op het gebied van commercie. Tevens een ideaal moment om kennis te maken met andere interessante salesprofessionals die je kunnen helpen om jouw business en netwerk te laten groeien. Het thema van het SMA Oost Sales Event is : “Data Driven Sales”

Tijdens dit regionale Sales Event zal je worden verrast met de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van verkoop waar je iets aan hebt, sterker nog: je krijgt bruikbare tips waar je direct mee aan de slag kunt! Verbreed jouw kennis, kom in contact met mede ondernemers en sales-professionals en laat je inspireren! Daarnaast vindt de verkiezing van de Young Sales Professional van Oost Nederland plaats, waarbij de winnaar op zal gaan voor de landelijke strijd met de andere regio’s. Binnenkort volgt de mogelijkheid om je hiervoor aan te melden. Voor meer informatie en om je hiervoor in te schrijven verwezen we je naar de aparte pagina over het  SMA Oost Sales Event

Waarom lid worden?

 

Wij zijn de vakvereniging voor en door sales professionals waarbij je in elke fase van jouw loopbaan terecht kunt. Het platform om je te laten inspireren met de allerlaatste, direct toepasbare, kennis op het gebied van commercie. We organiseren veel landelijke en regionale bijeenkomsten om kennis te maken met andere interessante salesprofessionals uit uiteenlopende branches die je kunnen helpen om jouw business en netwerk te laten groeien. Dus wil je groeien in kennis, kunde en netwerk dan kunnen wij daarbij helpen.

SMA Profielfoto Tessy van Stuijvenberg Senior Sales ProfessionalHet netwerk van de SMA is voor ons bedrijf CGI en mijzelf een belangrijk asset van het lidmaatschap. Het delen en opdoen van ervaringen met vakgenoten is voor mij een grote inspiratiebron.

Tessy van Stuijvenberg, Sector VP Manufacturing, Retail & Financial Services, CGI

 

Kennismakingsaanbod

 

Wordt GRATIS lid met uw bedrijf voor 3 personen, die de volgende mogelijkheden krijgen :

  • Toegang tot alle regionale bijeenkomsten
  • Toegang tot het Regionale Sales Event op 24 november a.s.
  • Elke week de “SMA-weekly”, met inhoudelijke artikelen/rubrieken op het gebied van commercie
  • De wekelijkse blog. Dit elke keer van de hand van iemand anders. Zie hier voor het overzicht van de meest recente blogs
  • Eenmalig toegang tot de SMA lunch Oost voor de Commercieel Directeur/Sales Director
  • Bedrijfsnaam vermeldt in de ledenlijst

Klik hier om van het kennismakingsaanbod gebruik te maken en jouw gegevens achter te laten. Je zit nergens aan vast, kortom geen verplichtingen. Je gratis bedrijfslidmaatschap eindigt automatisch op 31 december 2022. Graag nemen we dan eind van het jaar contact met je op te bespreken of je open staat voor één van onze lidmaatschappen.

20200617 Foto Rob HoltslagFantastisch om in een omgeving terecht te komen waar iedereen begrijpt hoe complex en weerbarstig sales is. Vooral daarom is het vak sales zo leuk!!

Rob Holtslag, Directeur Customer Focus, Pincvision

 

In een videoboodschap geeft Rob aan wat de SMA voor hem persoonlijk en voor zijn bedrijf Pincvision heeft betekend. Klik hier voor zijn persoonlijk verhaal en hier voor hetgeen het zijn bedrijf heeft opgeleverd

 

De SMA betekent voor mij mensen ontmoeten met passie voor hetzelfde vak. We delen kennis, we leren en we inspireren elkaar. En dat altijd in een professionele setting maar in een informele sfeer. 

Maaike Fischer, Senior Adviseur Bedrijfszorg, Menzis

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen