Profiel, Anne van Naerssen

Huidige Functie : Principal Business Consultant

Huidige werkgever : CGI

 

Vorige werkgevers :  Vodafone, Dantuma en Media Planet

 

Anne over haar huidige rol

“Als Principal Business Consultant lever ik een bijdrage aan veranderingen en verbeteringen bij de klant, vaak ICT gerelateerd. Dit bestaat uit uiteenlopende werkzaamheden. Voorbeelden hiervan zijn het coördineren van projecten, het vormen en uitvoeren van visie en strategie, en het verbinden van verschillende stakeholders.

Deze ervaring geeft mij de inhoudelijke kennis om een volgende stap te kunnen maken. Waarbij ik inhoud kan combineren met sales- en accountmanagement en het leiden van een multidisciplinair team.”

Wat heeft de verkiezing Anne gebracht?

” Het salesevent was een geweldige ervaring! Het was spannend en heel bijzonder om mee te maken. Door mijn deelname aan het salesevent heb ik veel over mezelf geleerd en met dank aan een topcoach weet ik nu ook hoe ik mezelf moet presenteren. Dit vind ik erg waardevol en meedoen is dan ook een echte aanrader. Ik heb dankzij het Salesevent ook veel leuke en insprirende mensen leren kennen. Door in de toekomst vaker aan te sluiten bij SMA evenementen hoop ik er nog veel meer te mogen ontmoeten. Zo kun je op een leuke manier netwerken en je laten inspireren op salesgebied..

 

Salesmotto van Anne

“Verleg de grenzen, denk in mogelijkheden”

“Ga open een sales traject  – of zoals ook in mijn geval een nieuwe martk – in en sluit niks bij voorbaat uit. Voor alles is een oplossing, al moet je die soms buiten de grenzen van je eigen domein zoeken. Door te denken in mogelijkheden  ontstaan er later oplossingen of kansen die misschien nog niet eerder bestonden, maar wel een schot in de roos zijn. Als je iets écht wilt en erin gelooft kan en lukt er heel veel”

 

Erelijst binnen SMA

 

2015 : Young Sales Professional van het Jaar

Klik hier voor de pitch tijdens Het Sales Event 2016

 

Ranking in the SMA TOP-50 :

 

Geen