Profiel, Arjan Hakkennes

SMA Profiel Foto Arjan Hakkennes Sales Event 2018 Top 5

Arjan Hakkennes

Huidige Functie :  Chief Commercial Officer 

Huidige werkgever : ARAG SE Nederland

 

Arjan over zijn huidige rol

“Ik ben primair verantwoordelijk voor het commerciële onderdeel binnen ARAG Nederland. Dit betekent een omzet van € 144 mio en een marktaandeel van 22%. 

Ik ben onderdeel van het Directie team en wij hebben gezamenlijke doelstellingen geformuleerd voor Nederland waarin ik ook een verantwoordelijkheid heb.Hoewel het grootste gedeelte van ARAG bestaat uit juristen heeft Sales een belangrijke rol ingenomen. Dit geldt niet sec voor de omzet maar ook voor de samenwerking tussen onze juristen en onze business partners. Dit alles maakt dat Sales een prominentere rol heeft gekregen de afgelopen jaren binnen ARAG”

Wie is Arjan Privé?

“Ik woon samen met Yolande in Amersfoort en samen hebben we 4 kinderen in de leeftijd van 11 – 15 jaar. In mijn vrije tijd besteed ik graag tijd aan de sporten van de kinderen en zelf golf ik graag met mijn partner of vrienden. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en te genieten van onze recent verbouwde tuin. Ik sta ik altijd open voor spontane activiteiten. Dit kan heel divers zijn van laser gamen met de kinderen tot een heerlijke Bourgondische avond met vrienden. Nieuwe dingen uitproberen in de keuken is iets wat we graag doen

Salesmotto van Arjan

“In co-creatie werken aan een duurzame toekomst”

“Uiteindelijk bepalen je relaties hoe je functioneert. Ik ben fel tegenstander van snelle successen behalen. Naar mijn mening is commercieel succesvol zijn iets met een lange termijn gedachte.In co-creatie nieuwe dingen verzinnen, relaties bouwen voor lange duur. De juiste mensen laten aanhaken en zo zorgen dat ze de ruimte krijgen zichzelf te ontwikkelen