Profiel, Arlette Gilbert

“Ik ben op dit moment Chief Commercial Officer bij Event Hotels. Dit is een hotel management organisatie met 86 hotels onder management in Europa. Event hotels heeft een bijzondere propositie naar eigenaren en investeerders. Naast het op dag basis managen van de hotels is er een unieke service propositie ontwikkeld die hotels en eigenaren volledig ontzorgt. Vanuit meerdere service hubs in Europa wordt ondersteuning verleend aan de hotels op het gebied van finance, HRM, inkoop, techniek, ICT, sales, marketing en revenue management. Eigenlijk alles wat niet direct in het hotel plaats hoeft te vinden wordt geconsolideerd in deze service hubs. Dit betekent een directe kostenbesparing, maar nog belangrijker; beter zicht op de marktontwikkelingen, meer slagkracht, geen ‘muren’ maar samenwerking tussen de verschillende disciplines en dus betere resultaten. In mijn rol ben ik verantwoordelijk voor het commerciële resultaat van 35 hotels verdeeld over 7 hotelmerken in 8 landen. We werken met meerdere teams (sales, marketing, revenue management) nauw samen om iedere dag nog betere resultaten te behalen. Voor onze gasten, klanten en eigenaren. Mooie ‘hospitality’ concepten ontwikkelen, deze tot bloei brengen en samen met onze teams en partners werken aan een resultaat waar we trots op kunnen zijn – dat is waar ik het voor doe!

Wat heeft de verkiezing Arlette gebracht?

 

“Het meedoen aan de verkiezing bracht (onverwacht) een moment om even stil te staan en terug te kijken op alles wat er de afgelopen jaren is bereikt. Het hele traject was een leerzame ervaring, vooral de gesprekken met Gerard, de interviews met de juryleden en de voorbereiding op het podium optreden vond ik verrijkend. Mijn netwerk is nog waardevoller geworden door alle contacten die ik gedurende dit traject heb opgedaan.”

Salesmotto van Arlette

“Na het zetten van de handtekening begint de Sales pas”

 

“Een handtekening onder een contract is het startpunt en niet het moment waarop je klaar bent. Het opbouwen van een langdurige relatie is gebaseerd op vertrouwen. Pas als de klant jou enthousiast aanbeveelt bij anderen en echt fan is van je merk, dan kun je tevreden zijn”

Erelijst binnen SMA

 

2016: 3e plaats, Verkiezing Commercieel Directeur van het Jaar

Klik hier voor het optreden van Arlette tijdens het Sales Event 2017

Ranking SMA TOP50

 

2019 : 2e plaats

2018 : 7e plaats

2017 : 13e plaats

2016 : 12e plaats