Profiel Bart Leemans

Profielfoto Bart Leemans

Huidige Functie : Commercieel Directeur

Huidige werkgever : Koppert Cress

 

Vorige werkgevers : Koninklijke Fruitmaster Groep, Smilde Bakery, HJ Heinz Foodservies en De Vos Groep

 

Bart over zijn huidige rol

“Bij Koppert Cress gaat het maar om 1 ding; het succesvol laten zijn van de eindverbruiker, de chef in de keuken. Met een internationaal team van foodies, intern en extern, zijn wij dagelijks in de weer om elke chef te inspireren. De logistieke kolom kent een aantal lagen die elk een andere bewerking/samenwerking vragen. Mijn rol hierin is het uitzetten van de grote lijnen naar de toekomst, het faciliteren van mijn team en het informeren van mijn collega directieleden. op basis van ons motto: “ goede voeding is de basis van een gezond bestaan” geven wij invulling aan datgeen we doen en niet doen……..”

Wat heeft de verkiezing Bart gebracht?

“De verkiezing heeft mij heel veel positieve reacties gebracht die bevestigen dat wij de juiste dingen doen….. en dan met name ook branche vreemd…..”

 

Salesmotto van Bart

“Pas als je begrijpt wie jouw “echte klant “is, kun je aan de slag….”

 “Als de chef ons product niet bestelt, heeft de logistieke kolom geen functie. Desondanks is de logistieke rol van de partijen in het midden van de kolom van wezenlijk belang. Deze samenwerking vraagt continue om afstemming en verbetering. Iedere partij in deze samenwerking moet geld kunnen verdienen, anders wordt de kolom vanzelf korter….”

 

 

 

Erelijst binnen SMA

 

2016 : 3e Plaats Verkiezing Commercieel Directeur van het Jaar

                  Klik hier voor de pitch tijdens Het Sales Event 2017

 

Ranking in the SMA TOP-50 :

 

2018 : 12e plaats

2017 : 14e plaats