Profiel, Cees Verkuyl

SMA Profielfoto Cees Verkuyl Commercieel Directeur 2018“Als CCO van Olympia Nederland ben ik verantwoordelijk voor de commerciële organisatie van het bedrijf. Enerzijds ben ik verantwoordelijk voor de 100 Key Accounts van Olympia Nederland. Anderzijds voor de ondersteuning van de franchisenemers in de bediening van het MKB. De commerciële organisatie bestaat uit drie onderdelen: Bidmanagement &Business Development, Key Account Management en Sales Management. Wij richten ons op de continuïteit van onze bestaande klanten en het acquireren van prospects. Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor het onderhouden en verbeteren van onze pricingstrategie en voor het ontwikkelen van nieuwe diensten en maatwerkoplossingen.Olympia richt zich primair op operationele beroepen in volgende 6 segmenten (combinatie van beroepsgroep en sector): Logistiek, Productie, Technisch, Gemeentelijke Overheid, Contactcenters en Administratief. We zijn er trots op al jaren de vaste partner te zijn van bedrijven zoals DHL, The Greenery, AS Watson, Etos, Gemeente Amsterdam, GVB, Teijin Aramid, Flora Holland en Webhelp. Stuk voor stuk relaties waar we dagelijks het verschil proberen te maken. Voor zowel klant als flexkracht”

Wat heeft de verkiezing opgeleverd?

 

“Kort en krachtig, een scherpere “Why”. Voor mezelf, mijn privé maar zeker ook voor Olympia. De inhoud en de boodschap van mijn pitch is namelijk concessie- en tijdloos. Collega’s, klanten maar ook ‘onbekenden’ blijven je herinneren aan de boodschap uit mijn pitch. Ik kan me niet verschuilen voor mijn eigen woorden, voor mijn eigen purpose! Inmiddels is het heel gewoon dat iedereen binnen Olympia zich afvraagt waarom die wekker eigenlijk wordt gezet? En is het heel normaal dat de maatschappelijke relevantie het altijd wint van het korte termijn succes. Daarnaast heeft de verkiezing me ook privé géén windeieren gelegd met als ultieme voldoening een dochter die haar hart heeft kunnen volgen en nu volledig op haar plek is op haar nieuwe opleiding. Kortom, naast alle commerciële- en zakelijke aandacht heeft de deelname aan de verkiezing me als mens een beetje verder gevormd“

Salesmotto van Cees

 

 ‘Relatie is bepalend voor je commerciële succes’

“Dit motto gebruik ik eigenlijk al heel mijn carrière. Het gaat er om dat je in staat bent om een relatie aan te gaan. Waarin je voldoende vertrouwen geeft en krijgt om je kwetsbaar op te stellen. Dan krijg je inzicht in de achterliggende motieven van je klanten. Motieven die je wilt kennen. Zodat je in staat bent om samen met de klant zijn of haar doelen te realiseren. Dat betekent dat je echte lading geeft aan de waarde die je als dienstverlener toevoegt. Als je in staat bent om van betekenis te zijn dan is de relatie voor altijd!”

Erelijst binnen SMA

 

2018 : Winnaar verkiezing Commercieel Directeur van het Jaar

Klik hier voor de pitch van Cees Verkuyl tijdens het Sales Event 2019

 

Ranking SMA TOP50

 

2019  :  7e plaats