Profiel, Cor Ludema

Ik werk als accountmanager bij Miele, dit doe ik voor de businessunit Miele Professional. Dit deel van dit Duitse familiebedrijf richt zich op de zakelijke markt met specialistische reiniging- en desinfectie apparatuur.Door de brede inzetbaarheid van het portfolio zijn dagen erg afwisselend en kom ik met veel verschillende disciplines in aanraking. Of het nu voor een ziekenhuis, een megajacht of voor vakantieparken is. De essentie van de vraag is vaak hetzelfde, een oplossing die voorziet in de hygiënische reiniging en/of desinfectie van producten.Doordat er vaak meerdere afdelingen binnen een organisatie betrokken zijn is het mijn rol om gesprekken met deze afdelingen aan te gaan en te vertalen naar een advies dat voorziet in de wensen en eisen van deze afdelingen en in lijn ligt met het beleid van een organisatie.

Wie is Cor privé

 

Privé betekent voor mij een combinatie tussen ontspanning en inspanning en het liefst een combinatie van beide. Ik kom heerlijk tot rust met een goed boek en een glas wijn maar ga ook graag sporten terwijl ik naar een audioboek luister. Als ik niet thuis ben ga ik graag met vrienden het water op of zoek ik samen met mijn vriendin de gezelligheid van de stad op.

Sales Motto van Cor

“Just do it.”

“Door iets simpelweg te doen weet je in elk geval wat het oplevert. Het zijn vaak de dingen waar je tegen op kijkt waar je net dat kleine zetje extra voor nodig hebt. ”Just do it” is voor de momenten dat je dat zetje nodig hebt en het staat voor je eigen grenzen verleggen. Door nieuwe dingen te doen ontwikkel je jezelf en weet je wat je actie voor gevolgen heeft. Als het goed uitpakt heb je succes en als het niet goed uitpakt heb je wat geleerd”

Erelijst binnen SMA

 

2019 : Winnaar verkiezing Young Sales Professional van het Jaar

Klik hier voor de winnende pitch van Cor tijdens het Sales Event 2020