Profiel, Dennis Wagenaars

Profielfoto Dennis Wagenaars

Huidige Functie : Salesmanager Public

 Huidige werkgever : Ricoh

 

Dennis over zijn huidige rol

“…….”

Wat heeft de verkiezing Dennis gebracht?

Het winnen van de verkiezing was voor mij een prachtige erkenning door vakgenoten van mijn aanpak en prestaties in sales. Het heeft mijn netwerk enorm vergroot maar vooral heb ik gedurende het traject van de verkiezing veel geleerd over mijzelf, inzicht gekregen in wat mij onderscheidt maar ook waar ik me verder in kan ontwikkelen en heb daardoor een enorme persoonlijke groei doorgemaakt

Salesmotto van Dennis

“Als je het écht wilt, dan kan het!”

“Als je het mij vraagt begint alles bij de wil om iets te bereiken. Door het écht te willen creëer je zelf de omstandigheden, creativiteit en doorzettingsvermogen om je doel te bereiken. Lukt het onverhoopt niet? Leer er dan van en probeer het gewoon nog een keer!”

Erelijst binnen SMA

2016 : Winnaar Young Sales Professional van het Jaar

Klik hier voor de pitch tijdens Het Sales Event 2017

 

Ranking SMA TOP-50

2019 : ..e plaats

2018 : 37e plaats