Profiel, Derck van Stempvoort

Mijn rol is Key Account Manager SAP Nederland en dat voor de markt Energy & Natural Resources / Discrete- & Professional Services industries. De missie van SAP is: ‘Improve people’s live and help the world run better’. Om dit te realiseren heb ik samen met mijn team één doel gesteld: de key-klanten van SAP Nederland van de traditionele complexe on-premise wereld naar de nieuwe standaard cloud wereld begeleiden. Door mijn open houding, kritische blik en gedrevenheid ben ik de ‘helpende hand’ en klantgerichte adviseur voor mijn klanten.Dit pas ik toe in werkzaamheden die variëren van interne account development meetings tot aan strategie workshops en inspiratiesessies met mijn klanten en onze gezamenlijke partners.

Wie is Derck privé

 

Ik ben een echt gezelligheidsdier en een familiemens. Vrienden en familie zijn het belangrijkste in mijn leven. Ik houd ervan om ‘s zomers heerlijk te ontspannen in Gruissan – Frankrijk waar wij, zo lang als ik mij bewust kan herinneren, ons familiehuisje hebben. Sport vind ik ook heel leuk, vooral kijken. 🙂 Voetbal, Formule 1, Tennis etc. Door mijn drukke werk en sociale leven wil het sporten er voor mijzelf soms qua priorisering nog wel eens bij inschieten. Hier baal ik dan ontzettend van maar… er moet wát te wensen overblijven!

Sales Motto van Derck

“Om te slagen moet je verlangen naar succes groter zijn dan je angst om te falen”

 

Mindset en dan met name de flexibiliteit van je mindset om positief te kunnen denken is één van de belangrijkste vaardigheden van een succesvol (sales) mens. Je faalt als sales meer dan dat je slaagt. Als ik 50 introductieverzoeken doe dan ben ik blij als ik uiteindelijk 5 afspraken heb gemaakt. Stel je voor dat ik geen reach-outs meer zou doen, dan blijft mij 45 keer falen bespaard maar dan heb ik ook geen nieuwe afspraken bij een klant waar uiteindelijk die hele mooie opportunity uit kan ontstaan. Daarom is het zo belangrijk dat jouw verlangen naar succes, in welke vorm dan ook, altijd preveleert.

 

Erelijst binnen SMA

 

2019 : 2e plaats verkiezing Young Sales Professional en winnaar SMA Zuid

Klik hier voor het filmpje van Derck op het Sales Event 2020