Profiel, Derk van Manen

20181018 Derk van Manen Sales Event Central

Huidige Functie : Accountmanager New Business

Huidige werkgever : Athlon Carlease

 

Omschrijving van Derk zijn huidige werkzaamheden:

“Bij Athlon werk ik momenteel in de rol van Accountmanager Key Accounts New Business bij Athlon. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe relaties in ons Key Accounts segment. Het Key Accounts segment focust zich van oudsher op potentiele relaties met wagenparkgrootte van minimaal 10 (lease)auto’s tot maximaal 200 (lease)auto’s maar gezien de transitie waar Athlon zich momenteel in bevindt richt ik mij daarnaast op prospect met minimaal 50 en maximaal 1000 medewerkers”

 

Wat heeft de verkiezing Derk opgeleverd?

Bijna drie maanden na de finaledag in Noordwijk kijk ik terug op het YSP traject en wordt aan mij gevraagd wat mijn deelname aan de YSP verkiezing mij heeft opgeleverd. Een relatief simpele vraag zo lijkt het, maar het antwoord op deze vraag is niet eenvoudig en is voor mij lastig onder woorden te brengen. Ruim 6 maanden lang ben ik een ongelofelijk mooie strijd aangegaan samen met de andere genomineerden, waarbij ik mijzelf constant heb uitgedaagd om het beste in mijzelf naar boven te halen en met succes! Ik heb een enorme groei doorgemaakt, zowel privé als zakelijk. Het was een traject om nooit te vergeten! Door mijn deelname aan de YSP verkiezing heb ik toegang gekregen tot een uniek netwerk van salesprofessionals, heb ik mijzelf van een andere kant leren kennen en heb ik mijn grenzen verlegd. Juist door mijzelf te pushen om deze uitdaging aan te gaan ben ik tot dit resultaat gekomen. Kortom, kom uit je comfortzone en verleg je grenzen!

 

Wat is Derk z’n Sales Motto

“Altijd de oprecht beste oplossing voor mijn prospect”

Mijn doel is door nieuw aangesloten relaties gezien te worden als volwaardig en meedenkend partner. Dat bereik ik door samen met mijn prospect de behoefte zorgvuldig te inventariseren zodat ik mijzelf in staat stel hen de best oprechte oplossing te kunnen bieden. Hierbij bied ik mijn prospects unieke inzichten in markttrends en stel ik hen in staat om een keuze voor de lange termijn te maken. Mijn oplossing is daardoor altijd van toegevoegde waarde en sluit aan bij de wensen en behoefte van mijn prospects.

 

Erelijst binnen SMA

2018 : Winnaar Verkiezing Young Sales Professional van het Jaar

Klik hier voor de pitch van Derk van Manen tijdens het Sales Event 2018

 

Ranking SMA TOP-50

 

2019 : ..e plaats