Profiel, Dirk van de Werdt

20181025 Dirk van Werdt Verkiezing Young Sales SMA Zuid

Accountmanager Direct bij Bechtle Direct

Omschrijving van Dirk zijn huidige werkzaamheden:

“Als Account manager binnen Bechtle direct B.V. begeleid ik relaties in de zoektocht naar passende IT- oplossingen. Samen spar ik graag over uitdagingen en daarbij behorende oplossingen op het gebied van ICT. De business van mijn relaties begrijpen, daar gaat het om. Knelpunten en risico’s naar voren halen, de juiste oplossing selecteren om knelpunten weg te nemen en de business te verbeteren

Ik ondersteun bij dagelijkse zaken en ben de schakel tussen de klant en alle fabrikanten die mijn klanten voeren op het gebied van IT-benodigdheden. Denk hierbij aan merken als Microsoft, Cisco, HP, Dell Lenovo, PureStorage etc. Ik fungeer als ‘one-stop-shop’; het centrale punt van contact bij aanschaf en advies van zowel hard- als software.

Desgewenst breng ik relaties in contact met de juiste Technische Solution Advisors of Business Consultants binnen Bechtle die uiteindelijk samen met mij kunnen voorzien van advies op alle vraagstukken, zo klein als het zoeken van een geschikte kabel, tot het vervangen van een datacenter”

Wat heeft de verkiezing Dirk gebracht?

“Vóórdat ik besloot om in te gaan op de nominatie voor YSP heb ik mezelf afgevraagd wat ik op persoonlijk vlak uit deze deelname zou kunnen halen. Ik heb eerlijk naar mezelf gekeken, want ik hield er niet van om in de spotlight te staan, had het niet graag over mijzelf én kon slecht om gaan met complimenten. Dat betekende dat zo’n verkiezing mij wel eens nieuwe inzichten zouden kunnen geven over mezelf. Ik zou me dan kunnen ontwikkelen op punten waar nog verbetering te halen was. En dit heeft goed uitgepakt. Mijn deelname aan de SMA verkiezing is een mooie reis geweest waarin ik mezelf beter heb leren kennen. Dit zorgt ervoor dat ik in de toekomst betere keuzes kan maken, die echt bij me passen. Ik ben dicht bij mezelf gebleven en dit is succesvol gebleken. Het heeft me een 2e plaats gebracht.”

Wat is Dirk z’n Sales Motto

Good, better, best. Never let it rest. Until your good is better and
your better is best

“Bovenstaand sales motto is door de Algemeen Directeur van Bechtle direct b.v.; Jean-Paul Bierens zichtbaar weergegeven op een van de wanden van de salesvloer. Nu ben ik in principe niet zo van het overnemen van een quote die je wordt aangereikt door je baas, maar in dit geval is het motto me op het lijf geschreven. Ik ben perfectionistisch, gedreven en eerlijk gezegd, nagenoeg nooit tevreden over mijn eigen presteren. Het salesmotto dat hierboven beschreven wordt sluit hier perfect op aan. Constant de drang hebben om jezelf en ook je dienstverlening te verbeteren is wat mij in een notendop omschrijft.”

 

Erelijst binnen SMA

2018 : 3e plaats Verkiezing Young Sales Professional van het Jaar

Klik hier voor de pitch van Dirk van de Werdt tijdens het Sales Event 2019

Ranking SMA TOP-50