Profiel Elise Karssenberg

Elise Karssenberg

Accountmanager

Forque

Wie is Elise?

 

Ik ben Elise Karssenberg, 28 en woonachtig samen met mijn vriend Matthijs in Arnhem. Een nieuw restaurant uitproberen, een borrel of goede wandeling, daar maak ik graag tijd voor! Om die reden ben ik dan ook vaak op verschillende plekken door Nederland te vinden.

Mijn nieuwsgierigheid naar het onbekende maakt dat ik naast Nederland er ook graag verder op uittrek. Het kennismaken/eigen maken van culturen, taal en gewoontes. Zo probeer ik momenteel met behulp van DuoLingo Indonesisch te leren.

Vanaf jongs af aan ben ik altijd de creatieveling van mijn familie geweest, deze eigenschap laat ik ook graag terugkomen in mijn huidige functie als accountmanager.

 

Salesmotto

Alles wat je aandacht geeft groeit.