Profiel, Esmée Ficheroux

SMA Profielfoto Esmee Ficheroux

Esmée Ficheroux

Huidige Functie : Lid Raad van Bestuur

Huidige werkgever : CSU Cleaning Services 

Esmée over haar huidige rol

Na mijn studie Communicatie ben ik begonnen bij Tempo-Team, onderdeel van Randstad Groep Nederland, waar ik in de 24 daaropvolgende jaren verschillende functies heb vervuld. In diezelfde jaren ben ik tevens afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen op het gebied van arbeidsmarktstrategie en de TIAS School for Business and Society &  IESE university in Barcelona op het gebied van management strategieën. Aansluitend op fantastische jaren bij Tempo-Team waar ik zowel operationele als commerciële ervaring op heb kunnen doen, maakte ik de overstap  naar Yacht, waar ik me richtte op strategische klant vraagstukken en specifieke oplossingen.

In 2016 was het tijd om ook mijn eigen grenzen te verleggen en heb ik de overstap gewaagd naar CSU. Een familie bedrijf waar ondernemend handelen goed geborgd is. En binnen een branche waar maatschappelijke relevantie hoog is, want zodra het over mensen gaat,  gaat mijn hart sneller klopper. Binnen de Raad van Bestuur van CSU ben ik verantwoordelijk voor de portefeuille Commercie, Marketing & Innovatie. Klantgericht werken staat hoog in ons vaandel. Om marktontwikkelingen en klantvraag scherp te volgen, staan we voortdurend in contact met opdrachtgevers en staan we open voor co-creaties met partners uit onze (leveranciers)keten. Gedreven door klantvraag staat mentaal leiderschap qua ambitie hoger dan marktleiderschap. We willen simpelweg de beste zijn en onze klanten verrassen met frisse concepten en innovatieve diensten binnen de schoonmaak.

Vanuit mijn liefde voor het salesvak ben ik tevens bestuurslid van de SMA (sales management association) geweest van 2014 -2017

Wat heeft de verkiezing Esmée gebracht?

“…………….

Salesmotto van Esmée

“………………”

“………….