Profiel, Esther Veenendaal

Esther Veenendaal

Esther Veenendaal

Huidige functie: Accountmanager

Huidige werkgever: DeFabrique Evenementenlocatie

 

Vorige werkgevers :  Brass Haarlem en Landgoed Duin en Kruidberg

 

Esther over haar huidige rol

 

“De meest impactvolle manier van communiceren is dingen op een verrassende en leuke manier tot je nemen.Live communicatie is een geweldige m anier om met je team, prospects of klanten bijeen te komen. En tegenwoordig behoort een evenement tot een tool binnen de marcom-mix van bedrijven en organisaties. Bij DeFabrique Evenementenlocatie werk ik als Sales Manager. Alle aanvragen voor evenementen vanaf 50 tot 3.500 personen), van beurs, feest tot congres, komen op onze afdeling binnen. Deze bestaat uit twee Accountmanagers en 2 stagiaires. Na inventarisatie van wensen én het doel van het evenement gaan we aan de slag met de offerte en volgt een locatiebezoek. Hierbij ligt onze focus op klantgericht werken en de klant vooral laten nadenken wat de reden is dat er een evenement georganiseerd gaat worden. Ons onderscheidend vermogen? 

 

Wij denken vanuit onze locatie verder dan alleen het faciliteren van een ruimte. Wij ontzorgen. De Event Producers nemen de evenementen in productie en de Event manager is op de dag van uitvoer verantwoordelijk voor een goed verloop van dit evenement”

 

 

Wat heeft de verkiezing Esther gebracht?

 

 “Een gigantisch netwerk met contacten die ik koester, maar ook nog meer drive om mij verder te ontwikkelen in het Sales vak. De diverse bijeenkomsten die door de SMA worden georganiseerd dragen hier aan bij”

 

 

Salesmotto van Esther

 

“Sales is brengen en beleven en is geen kunstje maar een dienst”

 

“Verkoop met het doel van de klant in je achterhoofd en niet met de omzet die hij/zij mogelijk komt brengen. Verplaats je in de huid van de klant, maak het persoonlijk en creëer toegevoegde waarde”

 

Erelijst binnen SMA

 

2012: Winnaar verkiezingen Young Sales Professional

 

Ranking SMA TOP-50

 

2017 : 48e plaats