Profiel Evelien van Zon

20200515-10-vragen-aan-Evelien-van-Zon

Evelien van Zon

Sales Manager

Hago Zorg

Wat doet Evelien?

Ik ben verantwoordelijk voor het verkopen van onze facilitaire dienstverlening, met schoonmaak als uitgangspunt, bij nieuwe klanten binnen onze zorgcategorieën (academische) ziekenhuizen en klinieken. Het gehele verkooptraject, vanaf het eerste acquisitie moment tot aan de implementatie van onze dienstverlening bij een gewonnen offerte, valt hieronder. De offertetrajecten worden grotendeels vorm gegeven door (Europese) aanbestedingen en deze trajecten overzie ik van A tot Z. Ook schrijf ik mee om de juiste teksten op te stellen. Ik stuur daarbij ook mijn 3 collega’s van de tenderdesk aan en coach ik hen gedurende de verschillende verkooptrajecten waar zij betrokken bij zijn.

Wie is Evelien?

Samen met mijn gezin woon ik in Ammerzoden, een mooi dorp onderin Gelderland waardoor ik binnen 10 minuten in Brabant ben. Diep van binnen voel ik me dan ook een Brabander en de Bourgondische gezelligheid die je in Den Bosch vindt, past volledig bij me. Ik houd van koken, goede wijnen en het bakken van taarten om ze daarna ook gewoon zelf op te eten. Gezellige avonden met gezamenlijke vrienden of alleen mijn vriendinnen staan dan ook regelmatig bij ons op de agenda. Sporten die ik dan ook twee keer in de week om mijn lijf in balans te houden, niet omdat ik het nu zo geweldig vind. Met vakanties ga ik graag richting de bergen. In de winter op de ski’s en in de zomer met de wandelschoenen aan. Met mijn gezin, drukke baan en sociaal leven, zorg ik voor ontspanning door simpelweg twee avonden in de week mezelf even af te zonderen. Een goed boek, een zwijmelfilm, een glas wijn en een warm bad. En de volgende dag kan ik met volle energie alles weer aan wat er op mijn pad komt!

Wat is het salesmotto van Evelien?

Alles komt goed. Is het nog niet goed? Dan ben je nog niet klaar!

Ik geloof er echt in dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen succes. Jij bepaalt wanneer iets goed is, wanneer je tevreden bent, wanneer de klant het beste aangeboden krijgt. Is dit niet zo maar wil je het wel? Zoek dan naar mogelijkheden om het wel voor elkaar te krijgen en behoud daarbij altijd een kritische blik naar jezelf toe. Jij bent immers degene die kan veranderen.

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen