Profiel, Glenn Timmer

20201112 SMA Sales Event Oost Kandidaat Glenn TimmerPrettig kennis te maken. Ik ben Glenn Timmer en werk sinds 2019 als sales consultant bij Asito. Mijn salesmotto? Stop selling, start helping! Daarbij adviseer ik mijn opdrachtgevers hoe onze schoonmaakdienstverlening bijdraagt aan hun strategische doelen. Om samen te zoeken naar een win-win situatie. In de 1,5 jaar die ik nu bij Asito werk verhuisde ik van het segment Onderwijs naar het segment Cure. Beide sectoren waar mensen centraal staan. En dat voelt goed. En juist nu, in deze toch wat vreemde tijd, versterken wij elkaar als twee vitale sectoren. Vanuit deze rol begeleid ik aanbestedingstrajecten die variëren in grootte van 2 tot 5 miljoen per jaar. Daarnaast zorg ik ervoor dat Asito nog meer als expert bekend staat in dit segment en geef ik in het Cure managementteam mijn advies over de strategie. Super uitdagend!

Het afgelopen jaar begeleide ik verschillende aanbestedingstrajecten waar waardevolle win-win situaties gecreëerd zijn. Onder andere voor een praktijkschool waar wij als winnaar uit de bus kwamen door ons unieke opleidingsplan. Naast de garantie op een schone school, hebben wij een plan geschreven voor het structureel opleiden van hun praktijkschoolleerlingen. Met baangarantie bij Asito als vervolg. En ook binnen het segment Cure zoek ik graag naar deze win-win situaties. Zo heeft de zorg te maken met een enorm hoge werkdruk onder verpleegkundig personeel en een krappe arbeidsmarkt. Afgelopen maand hebben wij daarom bij een groot Academisch Ziekenhuis een inspiratiesessie gehouden over taakintegratie waardoor wij zorgtaken van hen uit handen kunnen nemen. Op deze manier blijf ik graag waarde toevoegen aan hun primaire proces.

Ik ben in mijn privéleven een echt sportmens; je vindt mij 4x per week bij de Zwolsche Boksclub. Heerlijk om even stoom af te blazen. Daarnaast lees ik graag boeken over psychologie en mindset of luister ik met een kop koffie in de zon naar muziek van Bill Withers of Tupac. En last but not least: Ik woon samen met Iris in het prachtige Zwolle. Nu nog met zijn 2-en, want in april 2021 verwachten wij uitbreiding van ons gezin. Ik kan nu al niet wachten. Kortom; Ik geloof er in dat sales veel meer moet gaan over elkaar helpen, vanuit onze relatie met opdrachtgevers samen zoeken naar de gemene deler, met als resultaat een schone omgeving en samen groeien op de extra’s!