Profiel, Iris Cauwels

SMA Profiel Foto Iris Cauwels Sales Event 2018 Top 5 YSP

Iris Cauwels

Huidige Functie : Teamleider Commercial Enterprise & Accounmanager Enterprise

 Huidige werkgever : Bechtle direct B.V.

Iris over haar huidige rol

“Binnen Bechtle ben ik verantwoordelijk voor het resultaat wat het team Commercial Enterprise bijdraagt aan de organisatie. Samen met vijf collega’s binnen dit team, voorzien wij in de invulling van de wensen en behoeften van de grote commerciële organisaties nationaal én internationaal wat betreft IT. Want naast mijn leidinggevende rol, ben ik ook nog steeds actief als accountmanager. Naast het behalen van de targets, ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de mensen binnen het team en alle andere soft doelstellingen. Werken met én motiveren van leuke inspirerende mensen om mij heen levert mij elke dag nieuwe inzichten op. Ieder mens is anders en heeft zijn eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten. Kennis delen binnen het team en zorgen voor een goede stabiele basis waarin de mensen kennis óók willen delen met elkaar, zet ons team in zijn kracht”

Wie is Iris Privé?

“Privé ben ik een druk bezet persoon. Ik houd van gezelligheid en ‘nee’ zeggen komt
weinig in mijn woordenboek voor. Sociale contacten zijn voor mij belangrijk en
mijn vrije tijd breng ik dan ook graag door met vrienden en familie

Salesmotto van Iris

“No guts no glory'”

“Ik ben een harde werker en streef naar hoge kwaliteit, tot in het perfectionistische toe. Maar van fouten kun je ook leren. Wie niet waagt wie niet wint! In het sales vak moet je authentiek zijn om indruk te maken op een klant. Toen ik op mijn 21e begon als Accountmanager bij Bechtle, in de IT branche zag ik hoge bergen. Kijk waar ik nu sta op mijn 24e  én wat ik bereikt hebt: leidinggevende van het Enterprise team. Natuurlijk is zo’n stap zetten spannend, maar door mijzelf hierin te wagen komen er zo ontzettend veel mooie ervaringen op mijn pad!