Profiel, Ivo Pans

SMA Profiel Foto Ivo Pans Sales Event 2018 Top 5

Ivo Pans

Huidige Functie :  Business Director Cardiac & Vascular Group

Huidige werkgever : Medtronic Trading NL B.V.

Ivo over zijn huidige rol

“Medtronic is een van ’s werelds grootste bedrijven op het gebied van de medische technologie. Door innovatie en samenwerking helpt Medtronic bij het verlichten van pijn, het herstellen van de gezondheid en het verlengen van levens. Het afgelopen jaar hebben wereldwijd meer dan 65 miljoen mensen baat gehad bij onze medische therapieën ter behandeling van meer dan 70 veelvoorkomende aandoeningen.Samen met artsen en ziekenhuizen benutten we ook onze expertise op klinisch, therapeutisch en economisch gebied. We gaan samen op zoek naar oplossingen voor de grootste uitdagingen in de zorg, zoals toenemende kosten, vergrijzing en toename van chronische ziektes. Samen met allerlei partners willen we de gezondheidszorg transformeren.

Als business directeur vertegenwoordig ik Nederland binnen de ABGI-regio (Alpine (Zwitserland, Oostenrijk) Benelux, Greece en Israël) en ben ik verantwoordelijk voor 10 businessunits. Binnen deze businessunits verkopen wij cardiovasculaire producten en diensten o.a. (pacemakers, ICD’s, hartkleppen, stents etc.). Tevens ben ik verantwoordelijk voor de relatie met Nederlandse strategische accounts en heb ik zitting in Europese en lokale teams om strategisch accountmanagement vorm te geven en breder te implementeren”

Salesmotto van Ivo

“A man without a smiling face must never open a shop”

“Sales is gebaseerd op een aantal zaken, waaronder wederzijds respect, gezamenlijke waarde-creatie, passie en doorzettingsvermogen. Maar mensen die geen lol in hun werk hebben en niet met plezier hun vak uitoefenen zullen niet of minder succesvol zijn. Je koopt liever iets van iemand die een lach op zijn/haar gezicht heeft