Profiel Lucas Tak

Kandidaat Sales Event Midden-West Lucas Tak

Lucas Tak

Business Development Manager

i3D.net – A Ubisoft Company

Wie is Lucas?

Hallo, ik ben Lucas en ben 28 jaar oud. Ik ben de oudste broer van een gezin van 4 kinderen, heb de knapste en liefste vrouw van de wereld en ben papa van twee donderstralen van katten, Toeter en Bel. Ik ben een echte Family Guy, zowel als zorgzaamheid als in flauwe humor. Het liefste ben ik met mijn familie en vrienden, ik probeer altijd mensen blij te maken. Zowel mensen van laten lachen als mijn naasten helpen met hun issues maakt mij blij. Met mij in huis wordt er altijd een feestje gebouwd, we maken ons eigen geluk met elkaar!

Wat doet Lucas?

Ik werk bij i3D.net als Business Development Manager. Ik manage geen team maar ben verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe hostingprojecten. Ik help game-ontwikkelingsbedrijven met het hosten van hun online-multiplayer games. Om potentiële nieuwe projecten binnen te halen doe ik veel onderzoek naar de ontwikkelingen in de game-industrie en netwerk ik met zoveel mogelijk mensen om bij de juiste besluitvormers aan tafel te komen. Socializen is een groot onderdeel van mijn functie. Binnen i3D.net heb ik de bijnaam CPO (Chief Party Officer) omdat ik leuke activiteiten organiseer voor ons bedrijf en voor zakenrelaties.

Wat is het salesmotto van Lucas?

“There is no such thing as B2B or B2C, there is only Human-to-Human.”

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen