Profiel, Merel Lameijer

SMA 758

Merel Lameijer,

Huidige functie : Account Executive

Huidige werkgever : DellEMC

 

Vorige werkgevers : TNT Benelux, Tempo Team & Ten Holter Advocaten

 

Merel over haar huidige rol

“Ik ben Account Executive bij DellEMC. Dit houdt in dat ik eindverantwoordelijk voor een aantal klanten ben. Tijdens gesprekken met de klant vertegenwoordig ik de volledige portfolio van DellEMC. Indien de afspraak van technische aard is heb ik ook een team van specialisten die ik kan inzetten maar ik blijf ten alle tijden het aanspreekpunt bij de klant”.

 

Wat heeft de verkiezing Merel gebracht?

“Meer dan ik heb duren dromen! Het was een ontzettend mooie ervaring waar ik voornamelijk veel over mijzelf heb geleerd. Gedurende het proces ben je op ontdekkingsreis en ben je ‘verplicht’ na te denken over jou toegevoegde waarde bij de klant.  Deze ervaring en kennis rijker helpt mij elke dag nog in mijn werkzaamheden. Uiteraard heb ik ook een mooie kans gegund gekregen bij EMC om daar als account executive aan de slag te gaan. Zonder het winnen van de titel had ik hier nooit gezeten”

 

Salesmotto van Merel

‘Ken je klant, afspraak is afspraak en de aanhouder wint’.

Ik word zowel privé als zakelijk omschreven als een echte doorzetter die 100% ergens voor gaat als ik iets wil. Betrouwbaarheid en integriteit staan bij mij hoog in het vaandel. Klanten moeten kunnen vertrouwen op een uitstekende dienstverlening en dat begint bij een betrouwbaar aanspreekpunt. Ik beloof nooit iets wat ik niet kan waarmaken. Jij moet je klanten kennen en je klanten jou, zodat ze weten waarvoor je staat, in goede maar ook in slechte tijden!

 

Erelijst binnen SMA

 

2014 : Winnaar verkiezing Young Sales van het Jaar

Klik hier voor de pitch tijdens Het Sales Event 2015

 

Ranking SMA TOP-50

 

2018 : 49e plaats