Profiel, Michael van der Felz

Growth Manager
Triplepro

 

De huidige werkzaamheden van Michael

 

Op dit moment ben ik werkzaam als Growth Manager binnen Triplepro Online Marketing. Dit houdt in dat ik samen met bedrijven bekijk waar de mogelijkheden voor hen liggen op het internet. Dit is altijd gerelateerd aan groei binnen een organisatie. Dit proces bewaak ik van het begin tot en met het eind. In het eerste gesprek inventariseer ik de ambitie en doelstelling(en) van de ondernemer/marketing manager. Vervolgens wordt de huidige situatie in kaart gebracht en wordt bekeken welk gat dichtgelopen moet worden om uiteindelijk de doelstelling te kunnen behalen. Ik heb hierin een adviserende rol. Daarnaast begeleid ik de klant nadat de overeenkomst is getekend. Ik bewaak de (kwaliteit van de) campagnes en bespreek maandelijks de resultaten met mijn relatie. Samen met mijn team bespreek ik maandelijks de resultaten en wordt bekeken of we op lijn liggen om de doelstelling te kunnen halen. Indien dat het geval is bied ik de klant een voorstel om zijn online campagnes naar een hoger niveau te tillen. Indien dat niet zo is zorg ik voor bijsturing in samenspraak met het marketingteam dat voor de betreffende klant aan de slag is.

Wie is Michael privé

 

4 maanden geleden heb ik de opleiding Commerciële Economie afgerond aan de Hanzehogeschool Groningen. Ik woon samen met mijn vriendin in Groningen. In het weekend ben ik veelal met vrienden. In het verleden heb ik altijd gevoetbald bij VIOS in Oosterhesselen. Vanwege de reisafstand ben ik hiermee gestopt. Desondanks blijft voetbal een sport waar ik affiniteit mee heb.

Sales Motto van Michael

Make a customer and not a sale.

Deze lijfspreuk staat mij op het hart geschreven, want échte sales gaat om het opbouwen van relaties en niet om het kopen of verkopen. Ik wil kijken door de ogen van de klant en hem helpen met een advies dat zij kunnen begrijpen en kunnen vertalen naar specifieke doelstellingen.