Profiel, Mike Offermans

Profielfoto Mike Offermans

 

Mike Offermans, Wacom Benelux

Accountmanager

 

Omschrijving huidige functie/werkzaamheden

 

Via Hamilton Bright ben ik momenteel werkzaam als Account Manager voor Wacom Benelux. In deze functie werk ik dagelijks samen met IT-resellers en Systems Integrators in België en Luxemburg. 80% van mijn klantenportefeuille is voornamelijk actief in retail, 20% heeft meer focus op de zakelijke markt. Op korte termijn richt ik me meer op de uitbouw van de zakelijke markt in de hele Benelux. Daarbij zal ik de samenwerking opzoeken met corporate eindgebruikers, educatieve instellingen en b2b-resellers. Ik geniet ervan om met de innovaties van Wacom een positieve impact te hebben op de creatieve wereld.

 

Mike’s Salesmoto

 

“Succes in Sales creëer je zelf”

 

Hiermee bedoel ik dat alles begint bij jouw drive en passie voor het vak, verder vind ik het hebben van een goede intentie richting de klant en de durf om partners en de eigen organisatie uit te dagen essentieel. Door middel van gedrevenheid en passie blijf je bereid om bij te leren over het vak, de markt en jouw onderneming, bovendien beschik je hierdoor over meer energie en weet je creatieve oplossingen te vinden voor moeilijke obstakels in het verkoopproces. Door de wil om partners echt te helpen en niet gewoon je producten te slijten, ben ik ervan overtuigd dat je beter luistert, beter begrijpt en beter in staat bent een passende oplossing te vinden. Die oplossing is soms uitdagend te implementeren en daarom hoor je de klant en jouw bedrijf uit te dagen om bestaande zaken anders aan te pakken.

 

Mike Privé

 

Ik woon in het pittoreske Belgische dorpje Kanne, op een steenworp van Maastricht. Als Limburgse Nederbelg hou ik natuurlijk van eten, drinken en gezelligheid. Wanneer vader tijd het toelaat, waag ik mezelf nog eens aan een sportieve uitspatting en bereid ik graag een nieuw gerecht. Toen ik een kleine jongen was, droomde ik ervan om tekenaar te worden en daarom voelt de connectie met Wacom ook heel natuurlijk.