Profiel Nicky van de Moosdijk

Profielfoto Nicky van de Moosdijk

 

Nicky van de Moosdijk

 

Huidige Functie : Accountmanager

Huidige werkgever : RTL

 

 

Nicky over haar huidige rol

 

“Ik ben Accountmanager bij RTL op de afdeling Live Entertainment. In deze functie ben ik verantwoordelijk  voor de verkoop van op maat gemaakte bedrijfsevenementen met een communicatieve inslag. Tevens ben ik mede verantwoordelijk voor het opstellen van de jaarlijkse begroting en het behalen van het daar aan verbonden target

 

 

Wie is Nicky?

 

Een levensgenieter! Ik hou van hard werken maar ook van festivals in de zomer, uit eten gaan, winkelen en vooral reizen. Ik woon samen met mijn vriend in een dorp in Brabant en wij zijn altijd bezig met verbouwen, organiseren een feestje of bezoeken een mooie stad. Ik ben zowel zakelijk als privé resultaat gericht en ik zou mezelf omschrijven als sociaal, nieuwsgierig en enthousiast

 

Salesmotto van Nicky

 

Als mensen je aardig vinden, luisteren ze naar je. Als ze je vertrouwen, doen ze zaken met je

 

Ik vind persoonlijk contact en vertrouwen het allerbelangrijkst. In deze haastige tijd is aandacht schaars en het mooiste aan sales is juist dat je je relaties echt kan leren kennen. Door serieus te luisteren en het achterliggende doel te achterhalen, kan je beter adviseren. Daarbij is eerlijkheid de basis voor een relatie op lange termijn.

 

Klik hier voor de pitch van Nicky tijdens Het Sales Event 2017