Profiel, Parastoe Koshai

20201104 SMA Sales Event Zuid kandidaat Parastoe Koshai“In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Customer Experience, Account Executive binnen het nieuwe namen team van SAP Nederland. Ik ben verantwoordelijk voor klanten met een omzet van 250 miljoen tot 1 miljard euro per jaar. Concreet houdt dit in dat ik de schakel ben tussen het brede product portfolio van SAP en de Customer Experience strategie van klanten. Het is mijn taak om de klanten de juiste oplossing te bieden. Dat doe ik aan de hand van business development, het in kaart brengen van klantreizen en het hosten van inspiratiesessies.

Onze missie luidt ‘we transform brands into religions, customers into fanatics, employees into ambassadors and products into obsessions.’ Om dit te kunnen realiseren heb ik samen met het team één doel gesteld: onze klanten zo succesvol mogelijk te maken in het bieden van een excellente klantervaring. Dit bereik ik door samen te werken met een kritische blik, open houding en winnaarsmentaliteit, zo ben ik de ‘helpende hand’ en vertrouwde adviseur voor mijn klanten. En vecht ik door tot we de beste oplossing hebben neergezet.”

Wie is Parastoe Privé?

 

“In mijn privéleven houd ik van gezelligheid. Ik woon samen met mijn twee huisgenoten in de pijp, Amsterdam. De pijp ligt erg centraal, ik heb daardoor het geluk dat veel gezellige cafés binnen loopafstand te bereiken zijn. Met mijn vrienden bezoek ik dan ook met regelmaat leuke restaurants, cafés en festivals. Om de balans in mijn leven te houden ontvlucht ik de drukte van de stad met regelmaat om mijn familie op te zoeken en te helpen in de volkstuin van mijn moeder.

Reizen is iets wat ik graag doe, los van de mooie reizen naar Zuid-Afrika, Thailand en Indonesië heb ik ook twee keer in het buitenland gewoond. In 2017 ben ik voor zes maanden verhuisd naar Kuala Lumpur, Maleisië, waar ik onwijs veel mooie herinneringen aan over heb gehouden. Daarnaast heb ik in 2019 met de SAP sales Academy drie maanden in San Ramon, United States doorgebracht waarbij ik met collega’s (inmiddels vrienden) over heel de wereld heb gewoond en gewerkt.”

Sales Motto van Parastoe
A successful team beats with one heart

 

“Samenwerken vormt de basis in sales. Een deal win je nooit alleen. Daarom werk ik graag samen met mijn collega’s en klanten om gezamenlijk gestelde doelen te realiseren. Open communicatie, feedback en kritische blikken zorgen ervoor dat het beste eindresultaat neergezet kan worden. Niet alleen van het interne SAP team maar ook vanuit het project team van de klant. Immers kennen zij hun organisatie het best.Samen met de klant doorlopen wij dry-runs, vormen wij visie documentatie en bereiden wij executive meetings voor totdat iedereen tevreden is en de waarde van SAP CX oplossingen inziet. Niet alleen levert dit een goede relatie met vertrouwen op, maar het zorgt er ook voor dat wij onze gezamenlijke doelen realiseren. Vandaar dat mijn sales motto luidt: A successful team beats with one heart.”