Profiel, Pien Oosterman

Pien Oosterman, Sogeti

Pien Oosterman

Huidige Functie : Chief Customer Officer

Huidige werkgever : Levi9

 

Vorige werkgevers : Sogeti, ING en Yakult

 

Pien over haar huidige rol

 

” Ik ben vanuit het dagelijks bestuur van Levi9 verantwoordelijk voor de buitenkant. Daarin valt marketing/sales/portfolio development

 

 

Wat heeft de verkiezing Pien gebracht?

 

“Spanning, plezier, nieuwe leuke mensen in mijn netwerk, trots en inzicht in mezelf. Ik heb het hele proces als een cadeautje ervaren en ik zie het als een stimulans om andere Sales collega’s van binnen of buiten Sogeti via de SMA in de spotlight te zetten. Een plek op het SMA podium is een hele eer.

 

Salesmotto van Pien

 

“Dromen, Delen, Doen”

 

 “Wat drijft je? Waarom wil je tot het gaatje gaan? Dromen geven je richting, motivatie en kracht. Iedereen kent de kreet “Kennis is Macht”. Er zijn zeker situaties waar dat op gaat. Ook is het altijd zo geweest dat als je iets moest delen je zelf minder kreeg. In mijn sector (IT) draai alles om kennis, alleen is het zo dat als je dat deelt, je zelf niet minder krijgt, maar alleen maar meer. Door kennis te delen ontstaan nieuwe inzichten, nieuwe mogelijkheden, betere oplossingen. Het verschil wordt gemaakt door te doen. De kunst is om je ambities en inzichten om te zetten in actie. Degene die de juiste acties op het juiste moment weet uit te voeren, loopt voorop”

 

Erelijst binnen SMA

 

2017 : 2e plaats verkiezing Commercieel Directeur van het Jaar 

Klik hier voor de pitch tijdens Het Sales Event 2016  

 

Ranking SMA TOP-50

 

2017 : 4e plaats

2016 : 7e plaats

 

Voor meer informatie, bekijk het profiel van Pien op LinkedIn