Profiel Remco Louwrink

 

Remco Louwrink

Salesmanager Regio Noord-West

Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs

Wat doet Remco?

Als salesmanager van onze regio Noord-West geef ik leiding aan 31 professionals die onze relaties bedienen vanuit drie kantoren, namelijk Alkmaar, Aalsmeer en Zeist. Elke dag zet ik mij in om de doelen van ons team te behalen op zowel de korte als de middellange en de lange termijn. In het jaar 2021 hebben we onze focus verbreed van relaties optimaal bedienen naar het aan ons binden van nieuwe relaties. Op landelijk niveau heb ik een grote rol mogen spelen bij het implementeren van onze nieuwe acquisitie-strategie.

De dynamiek die dat in mijn eigen teams teweeg heeft gebracht is formidabel geweest en gaf veel plezier. Sales is voortaan een wezenlijk en belangrijk onderdeel van ons werk en niet alleen meer het gevolg van louter toeval.

Onze relaties bestaan uit ondernemers in de breedste zin van het woord. Dat maakt ons werk ook zo enorm divers. Vandaag zijn we op bezoek bij een groothandel in kruiden/specerijen en morgen staan we midden in een fabriek waar vliegtuigsimulatoren worden gemaakt.

Door ons te verdiepen in de ondernemer, de onderneming en de specifieke wensen en eisen die dit met zich meebrengt op risicovlak weten we altijd een verzekeringsadvies te geven dat een weerspiegeling is van onze gesprekspartner en zijn/haar visie en persoonlijkheid. Mijn rol is om mijn collega’s te motiveren en te helpen om elke dag het beste uit zichzelf te halen zodat onze relaties optimaal profiteren van onze energie en deskundigheid.

Wie is Remco?

Als ik niet aan het werk ben breng ik mijn tijd graag door met mijn gezin of met vrienden. Elke zaterdagochtend voor dag en dauw sta ik met mijn zoon Gijs (8 jaar oud) op het voetbalveld waar ik zijn team begeleid. Verder vind ik het heerlijk om enkele uren per week mijzelf af te zonderen in de sportschool en op de zondagen maak ik graag lange wandelingen met mijn gezin (getrouwd met Marjolein en naast Gijs hebben we nog een dochter (Fleur van 11 jaar oud)). We wonen vlak bij het strand en de duinen van Egmond/Bergen/Schoorl zijn dan ook sterk favoriet.

Vakanties brengen we onbewust eigenlijk bijna zonder uitzondering door in Frankrijk. Of dat nou in de winter op 2300 meter hoogte is in Val Thorens, of in de zomer op zeeniveau in Bretagne. Wat ik ook heel graag doe is koken. Zaterdagavonden brengen Marjolein en ik graag door samen met vrienden bij ons thuis aan de eettafel, lang tafelen bij ons thuis met een aantal heerlijke gangen maken mijn geluk compleet.

Wat is het Salesmotto van Remco?

“De basis van succes is het uitstekend doen van gewoon je werk“

Het lijkt een bijzonder logisch salesmotto, maar ik kan iedereen verzekeren dat dit 100% waar is en 100% werkt. Als je elke dag kunt zorgen dat de basishygiëne van wat je werk is, TOP is geregeld, dan ontstaat vanzelf ruimte om de verwachtingen van jouw relaties te overtreffen. Door zonder uitzondering de bal niet te laten vallen, door altijd te performen op topniveau met betrekking tot de basis van jouw werkzaamheden kun je jezelf op krachtige wijze onderscheiden. Dat zien relaties, ze waarderen de tomeloze inzet en accuratesse, ze zullen je nooit meer de rug toekeren.

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen