Profiel, Rob Idink

Uitreiking SMA TOP50 aan Rob Idink

Huidige Functie : Managing Director

Huidige werkgever : HP Inc

Vorige werkgevers : HP Company en Compaq Computer

 

Rob over zijn huidige rol

“Het afgelopen jaar kenmerkt zich door unieke gebeurtenissen; de ontvlechting van Hewlett-Packard Company en de lancering van het nieuwe bedrijf HP Inc. Een toonaangevende IT-leverancier met de muscles van een Fortune 100 bedrijf en de ondernemersgeest van een ambitieuze start-up. Een unieke ervaring waar alle bouwstenen van het bedrijf onder de loep zijn genomen. Het is een eer om HP Nederland B.V. te mogen leiden, zeker in een IT-branche met zoveel marktdynamiek en maatschappelijke relevantie. Dit vergt wel van iedereen een blijvende, frisse kijk op ontwikkelingen en sterk adaptief en vernieuwend vermogen. Zowel op bedrijfs- als ook op individueel niveau. De reis van leren en verbetering is daarmee eindeloos”

Wat heeft de verkiezing Rob gebracht

“Het winnen van zowel de SMA Top 50 (2013) en de titel Commercieel Directeur van het Jaar (2011) heeft zeker bijdragen aan een versterkte bekendheid in zakelijk Nederland. Via de SMA heb ik een fantastisch groep mensen leren kennen die allemaal een ongekende passie hebben voor de discipline commercie. Tevens hebben de verkiezingen mede bijgedragen aan nieuwe bestuursrollen bij Nederland ICT en het SMA, waar ik heel graag in participeer. Het geeft veel voldoening met een bijzonder betrokken bestuur sales in Nederland naar een hoger en professioneler niveau te tillen. Wellicht het meest belangrijk is mijn persoonlijke reis: de verdere verdieping van wie ik ben en waar ik voor wil staan als mens: optimisme, balans en verbinding met mensen. Dit innerlijke kompas geeft veel rust en maakt authentiek leiderschap voor mij persoonlijk natuurlijker om in te vullen. Het SMA ben ik dan ook zeer dankbaar voor de kansen die allemaal zijn ontstaan!

Salesmotto van Rob

“De combinatie van realistisch optimisme in leiderschap, de juiste energiebalans richting medewerkers en het uitblinken in emotionele verbinding met klanten maken het grote verschil!”

 

Erelijst binnen SMA

2011 : Winnaar van de verkiezing Commercieel Directeur van het Jaar

 

Ranking binnen SMA TOP50

 

2013 : Winnaar

2012 : 18e Plaats

Voor verdere informatie over Rob, bekijk zijn profiel op LinkedIn