Profiel, Robert Verkade

 Robert-Verkade-Nexor-Jury-Young-Sales-Professional-2016

 

Robert Verkade

Huidige functie: Directeur

Huidige werkgever: NEXOR B.V.

 

Vorige werkgevers : Geen, Robert is eigen Nexor-jeugd

 

Robert over zijn huidige rol

 

“Ik heb een hele inspirerende, creatieve en brede rol binnen NEXOR die zich primair focust op sales, marketing en onze projecten organisatie, maar die betrokkenheid biedt van plan tot executie. Samen met een team van recruitment-, marketing- en sales professionals verzorgen wij op dagelijkse basis dat jonge ambitieuze b2b sales & marketing professionals een kick-start van hun carrière krijgen bij opdracht- en
werkgevers”

 

 

Wat heeft de verkiezing Robert gebracht?

 

“De YSP- verkiezing heeft mij zowel in 2012, maar ook tot op de dag van vandaag veel gebracht. Enerzijds is het de opstart geweest van een veelzijdig en groot netwerk, zowel binnen als buiten de SMA. Binnen NEXOR is het de eerste jaren een uithangbord geweest voor de aanwas van nieuwe jonge talenten. Persoonlijk is het toen een heel mooi compliment geweest voor de eerste professionele jaren van mijn carrière”

 

 

 Salesmotto van Robert:

 

“Carpe Diem”

 

“Carpe Diem is mijn levensmotto, zowel privé als zakelijk en dus ook in sales. Ik vind sales een prachtig vak. Het is een mooi samenspel tussen persoonlijke drive, samenwerken, overtuigingskracht, toegevoegde waarde en momentum creëren.En elke dag biedt nieuwe kansen en mogelijkheden, iedere keer opnieuw”

 

Erelijst binnen SMA

 

2011 : Winnaar van de verkiezing Young Sales Professional

 

Ranking SMA-TOP50

 

2017 : 39e plaats

 

 

Voor meer informatie bekijk het profiel van Robert op LinkedIn