Profiel, Sanne Noordam

20180308 SMA Sales Event winnaar Young Sales Sanne Noordam

 

Huidige functie : Head of SAP SuccesFactors

Huidige werkgever : SAP Nederland

Young Sales Professional van het jaar 2017

“Als SAP SuccessFactors Sales Manager General Business geef ik leiding aan een team dat zich richt op het MKB segment. Samen met mijn team help ik klanten bij hun meest bedrijf kritische HR-uitdagingen en adviseer hoe, met een volledig geïntegreerde HR-suite, processen voor personeels- en salarisadministratie kunnen worden geautomatiseerd. Mijn doel is om alle klanten de transitie te laten ervaringen van operationeel, naar het leveren van toegevoegde strategische waarde. Daarnaast heb ik de ambitie mijn team te coachen naar succes en een significante bijdrage te leveren aan de omzet van SAP”

20180308 SMA Sales Event pitch Sanne Noordam

Sanne heeft namens SAP Nederland deelgenomen aan de verkiezing van de Young Sales Professional van 2017. Tijdens deze wedstrijd moest zij optreden voor een vakjury en een pitch houden in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Bekijk hier haar pitch tijdens het Sales Event 2018

Wat heeft deelname aan de verkiezing Sanne opgeleverd?

 

“Naast dat het winnen van de titel “Young Sales Professional 2017” mijn netwerk  heeft vergroot, heb ik  een persoonlijke groei mee mogen maken. Het traject heeft mij op persoonlijk vlak uitgedaagd en daardoor heb ik mijzelf beter leren kennen en kunnen ontwikkelen. Een ervaring voor het leven!”

Salesmotto van Sanne

“Je kunt de richting van de wind niet veranderen, maar wel de stand van je zeilen”

“Ik denk dat het goed is dat je altijd blijft kijken naar de positieve dingen. Het is zo eenvoudig om in de negatieve gebeurtenissen te blijven hangen maar kijk eens naar wat wel goed gaat. Door corona loopt mijn business minder voorspoedig dan gehoopt maar ik heb hierdoor wel veel meer persoonlijke relaties met klanten en collega’s gekregen. Ik denk namelijk dat het leven al min of meer voor je is uitgestippeld waardoor je beter positief in het leven kunt staan.”

Lees het interview wat wij met Sanne hebben gehouden over haar salesmotto

 

Ranking SMA TOP-50

 

2018 : 40e plaats

2020 : 41e plaats