Profiel Steven van der Velde

20210311 Kandidaat Verkiezing Senior Sales Steven van der Velde“Ik ben Steven van der Velde en ik ben werkzaam als Senior Business Development Manager International. Daarin ben ik verantwoordelijk om Tier1 en Tier2 merchants aan te sluiten welke online business hebben in de 9 landen waar AfterPay actief is met haar producten. Dit betreft klanten in de verticals Retail/Fashion & Mobility. Hoe gaat dit dan precies in zijn werk. Voorafgaand aan het jaar wordt er een target gesteld hoeveel transacties er gedraaid moeten worden in-year. Behalve dat zijn er ook soft targets. Het bezoeken van events, het spreken op events, het organiseren van side events, het optuigen van co-marketing activiteiten, deelnemen aan expert groepen en het actief deelnemen aan de Linkedin community. Samengevat, het maken van noise in de market. Daarnaast ben ik mentor bij verschillende young professionals in de organisatie.”

Wie is Steven Privé?

 

“Mijn gezin staat op 1, dat is waar ik alle keuzes op baseer. Gelukkig ben ik omringd door lieve familie en een zeer grote vriendengroep. Ik ben een sociaal diertje, dus ik hou er niet van om alleen te zijn. Mijn vrienden en familie zullen mij omschrijven als een energiek persoon die graag zorgt voor mensen. Ik besteed graag geld aan reisjes, vakanties en bourgondisch leven.  Sport is ontspanning en key in mijn wekelijkse activiteiten. Plezier maken is mijn motto”.

Salesmotto van Steven

Ik maak plezier, iedere dag.

 

“Ik vind niet dat het sales vak te gecompliceerd hoeft te zijn. Met de juiste handvaten en coaching kom je heel ver. Je moet het wel doen, en dat iedere dag weer. Het is toch uniek om iedere dag nieuwe mensen mogen te ontmoeten? Daarnaast is de wereld erg klein. Blijf bij jezelf. Werk voor een bedrijf waarin je weet dat het product werkt. Verkoop geen broodje aap. En maak iedere dag plezier!”