Profiel, Thiemo van Spellen

20130207 SMA Sales Event Winnaar Commercieel Directeur Thiemo van Spellenmarge en groeidoelstellingen van DPD in Nederland”

 

Wat heeft de verkiezing Thiemo gebracht?

 

“Het winnen van de verkiezing van de Commercieel Directeur van het Jaar 2012, was een enorme erkenning voor Sandd, mijn team en mijzelf. Het werd binnen de onderneming gezien als een bevestiging van het succes dat we met elkaar hebben gecreëerd. Buiten de onderneming heeft de titel vele nieuwe deuren voor mij geopend. Het aantal presentaties en speeches op events is enorm toegenomen, wat erg positief is voor de branding en het imago van Sandd. Vaak komen daar weer contacten uit voort die al regelmatig tot samenwerking hebben geleid”

Salesmotto van Thiemo

“Blijf dicht bij jezelf

 

“Twee van de belangrijkste kenmerken voor een succesvolle Sales Professional zijn echtheid en doorzettingsvermogen. Blijf dichtbij jezelf en neem geen rol aan die je eigenlijk niet past. Zakendoen in een b2b-omgeving draait immers voor een groot deel om contact tussen mensen. Durf risico te nemen als je echt gelooft dat je succes kunt boeken en zet vooral ook door als het lastig wordt. Wees daarin creatief en zoek naar de juiste invalshoek”

Erelijst binnen SMA

 

Winnaar verkiezing Commercieel Directeur 2012

Ranking SMA Top-50

2019 : 4e plaats

2018 : 3e plaats

2017 : 12e plaats

2016 : 11e plaats

2014 : 2e plaats

2013 : 3e plaats