Profiel, Wietze Zijlstra

Wietze Zijlstra Noordlease

Wietze Zijlstra
Noordlease

 

Wietze Zijlstra

Huidige Functie : Accountmanager

Huidige werkgever : Noordlease

 

Vorige werkgevers :  CanvasCompany.nl en FC Nienhuis

 

Wietze over zijn huidige rol

 

“Bij Noordlease ben ik werkzaam als Accountmanager. Noordlease is een landelijke top 10 speler op het gebied van privé en zakelijke auto lease. Ik ben actief in de zakelijke markt en adviseer ik mijn klanten op het gebied van mobiliteit. Wekelijks zit ik bij klanten aan tafel door heel Nederland en zorg ik ervoor dat het wagenpark “in control” blijft en geef ik advies over besparingen bij het rijdende wagenpark. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten waarbij ik de focus onder andere op Friesland leg vanwege mijn Friese achtergrond

 

 

Wie is Wietze

 

“Ik geniet van het leven en het liefst plan ik elke dag iets leuks om te ondernemen! Ik word omschreven als een betrokken persoon en iemand die altijd klaar staat voor een ander. Ik woon samen met mijn vriendin Fraukje in het centrum van Groningen waarbij het erg verleidelijk is om de stad in te lopen voor een lekker hapje of drankje…dat doen we dan ook geregeld met vrienden en familie. Op het gebied van sport vind ik het heerlijk hard te lopen. Ook ga ik graag weekendjes weg!”

 

Salesmotto van Wietze

 

“Het succes van Sales, zit in de tevredenheid van morgen”

 

 “Oftewel je kunt de deal vandaag wel vieren, maar je moet het morgen kunnen waarmaken!

Die lange termijn gedachte is erg belangrijk”

 

Wietze zijn visie op het jaarthema : “The Soft Side of Hard Selling

 

“Het thema “the soft side of hard selling” past goed bij mij. Ik ben ervan overtuigd dat “hard selling” niet werkt voor de lange termijn. En de lange termijn is essentieel als je zaken wilt blijven doen!

Als we bij Noordlease een auto bestellen voor een klant begint de echte sales pas. Het is niet mogelijk om met een snelle verkoop de deal rond te maken, omdat we ons continue moeten bewijzen gedurende de looptijd van een leasecontract”

 

 Klik hier voor de pitch tijdens Het Sales Event 2016

 

Voor meer informatie, bekijk het profiel van Wietze op LinkedIn