Regiobestuur, SMA Midden : Anne van ‘t Hoog

SMA Bestuurslid Regionaal Midden Anne van 't Hoog

De dagelijkse werkzaamheden van Anne

Hospitality zit in mijn bloed! Zowel zakelijk als privé is dit goed te merken. Ik verkoop een beleving en een gevoel, dat is wat mijn werk zo leuk maakt! Voor mij gaat sales niet alleen om de  “snelle directe sale”. Dat betekent dat ik altijd op zoek ben naar ambassadeurs. Via de online kanalen maar vooral door zelf het verhaal van “Creative Valley” te vertellen. Mijn werkzaamheden als commercieel manager zijn erg breed en bereiden zich ook steeds meer uit met Marketing en Communicatie.  Ik zie namelijk dat het steeds belangrijker wordt om Sales & Marketing te versmelten. Bij Creative Valley doen we heel veel toffe dingen. We verhuren kantoren, werkplekken, vergaderruimtes en short/longstay appartementen. Daarnaast organiseer ik netwerkevents en probeer iedereen zoveel mogelijk aan elkaar te verbinden. Creative Valley is een plek waar inspiratie, het faciliteren van ontmoetingen en interactie centraal staan.

 Toegevoegde waarde SMA voor Anne

 Voor mij is de SMA niet alleen dé Sales Vereniging van Nederland maar ook een echt kennisplatform. Ik leer van de interessante sprekers, de kijkjes in de keuken bij mooie bedrijven maar vooral van de andere leden! Sales professionals uit alle branches komen bij elkaar en sparren over de vraagstukken die ze op het moment bezighoud. Ontzettend leerzaam en leuk.

 

Naast het werk en de SMA

Sport ik veel, drink ik veel wijntjes met vrienden en kook ik heel graag! 

Sales motto's

Lars Nijhof

Sales Representative, Deltics

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek

Meer lezen

Emily Dobbe

Accountmanager Karpi

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Julia Neleman

Salesmanager, Sonicbee

“Wie luistert, weet meer”

Meer lezen

Sander Rooken

Accountmanager

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Meer lezen

Elise Nijenhuis

Key Accountmanager

“Het gaat niet om wat je verkoopt maar hoe je het verkoopt”

Meer lezen

2020

“Just do it” Cor Ludema Accountmanager Miele Professional Lees meer over Cor zijn salesmotto

Meer lezen

Marc van Hemert

Commercieel Directeur

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Meer lezen