Regiobestuur, SMA Midden : Lilian Meys

SMA Profielfoto Lilian Meys Midden

 

De dagelijkse werkzaamheden van Lilian

 

Het verbinden van mensen. Met 12 jaar sales en ondernemerschap ervaring is het mijn challenge om middels vraagstellingen mensen te prikkelen, te inspireren en hen tot nieuwe inzichten te brengen. Met sensitiviteit en een gedegen aanpak ga ik voor de juiste match voor zowel de kandidaat als de klant. Sales Casting is een recruitment company en specialist in werving en selectie van sales professionals.

 

Toegevoegde waarde SMA voor Lilian

 

De SMA zie ik als hét kwalitatieve sales platform in Nederland voor sales professionals van alle niveaus waarbij het delen van sales kennis en het leggen van nieuwe contacten met vakgenoten centraal staat. Daarnaast is het inspirerend en leuk om bij diverse organisaties een uitgebreid ‘kijkje in de keuken’ te krijgen.

 

Naast het werk en de SMA

 

Krijg ik energie van hockey, yoga, essentrics, golf. Met mijn kids wandelen in het bos, strand, en leuke dingen doen! Lezen over management, recruitment, coaching en sales.

 

Wil je een keer met mij van gedachten wisselen over een van bovengenoemde onderwerpen aarzel dan niet en stuur mij een mailtje!