Regiobestuur, SMA Midden : Manon Onrust

SMA Profielfoto Manon Onrust Midden

De dagelijkse werkzaamheden van Manon

Vanaf de start van mijn carrière ben ik actief geweest in (new business) sales functies onder andere in de arbeidsbemiddeling. Door de ervaringen met diverse werving & selectiebureaus voor sales personeel, wist ik zeker: dit kan anders! Werving & selectie is een prachtig vak en samen met mijn compagnon heb ik Blend recruitment opgezet. De afgelopen 9½ jaar met veel succes en plezier veel customer support en sales professionals mogen bemiddelen. Recentelijk hebben wij echter besloten om ieder onze eigen weg te gaan en persoonlijke ambities te realiseren.

De nieuwe fase is gestart! Ik haal veel voldoening uit het rekruteren van sales professionals. Zowel beschikbare professionals als latent werkzoekenden zijn diegenen die ik graag bemiddel naar de next step in hun carrière. Binnenkort meer over deze nieuwe fase.

Toegevoegde waarde SMA voor Manon

Vanaf eind 2012 is regio Midden actief als netwerk- en kennisorganisatie. Het doel van SMA Midden is om het sales vak verder te professionaliseren door middel van kennisoverdracht, workshops, netwerkbijeenkomsten en bedrijfsbezoeken. Contacten leggen op informele wijze. Het brengt mij een waardevol netwerk en verrassende ontmoetingen.

Naast het werk en de SMA

Ben ik trotse moeder van twee jonge kinderen. Gemiddeld ben ik drie keer per week aan het sporten (krachttraining, boksen of piloxing) en hou ik van uitgebreid koken of bakken. Als het vaarseizoen weer is gestart zijn wij met het gezin regelmatig in de weekenden te vinden op onze zeilboot op  en rond het IJsselmeer. Daarnaast zet ik mij graag maatschappelijk in, onder andere door het organiseren van een Lichtjestocht met gemiddeld 65 vrijwilligers en ongeveer 700 deelnemers.

 

Wil je een keer met mij van gedachten wisselen over een van bovengenoemde onderwerpen aarzel dan niet en stuur mij een mailtje! m.onrust@sma.nl

Sales motto's

Lars Nijhof

Sales Representative, Deltics

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek

Meer lezen

Emily Dobbe

Accountmanager Karpi

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Julia Neleman

Salesmanager, Sonicbee

“Wie luistert, weet meer”

Meer lezen

Sander Rooken

Accountmanager

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Meer lezen

Elise Nijenhuis

Key Accountmanager

“Het gaat niet om wat je verkoopt maar hoe je het verkoopt”

Meer lezen

2020

“Just do it” Cor Ludema Accountmanager Miele Professional Lees meer over Cor zijn salesmotto

Meer lezen

Marc van Hemert

Commercieel Directeur

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Meer lezen