Regiobestuur SMA Noord, Elroy Bos

SMA Bestuurslid Regionaal Noord Elroy Bos

 

De werkzaamheden van Elroy :

 

De afgelopen jaren ben ik actief geweest in verschillende sales functies. Tien jaar geleden ben ik begonnen in de B2C waarna ik verschillende functies in de B2B markt heb vervuld. Acquisitie, accountmanagement en het managen van een sales team zijn taken waar ik mij mee bezig houdt. Het leuke van een sales team managen is dat je naast het tevreden houden van jouw klant, ook jouw team tevreden moet houden om tot maximale prestaties te komen!

 

Toegevoegde waarde SMA voor Elroy:

 

In de afgelopen heb ik dankzij de SMA naar interessante sprekers mogen luisteren, leuke collega’s uit het vakgebied mogen ontmoeten en bij mooie bedrijven in de keuken mogen kijken. Daarnaast is het prettig om met gelijkgestemden te sparren over de sales. Voor mij heeft de SMA mij erg geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling, met de winst van de Young Sales Professional verkiezingen in 2018 als kers op de taart!

Naast het werk en de SMA:

 

Zoveel als ik geniet van mijn werk, zoveel geniet ik ook van het privé leven. Wonend in de binnenstad spreek ik graag af met vrienden om wat leuks te doen in deze bruisende stad. Sporten vind ik ook belangrijk. Naast fitnessen doe ik nog aan voetbal en grijp ik zoveel mogelijk kansen aan om te gaan skiën in de Alpen.

 

Wil je een keer met mij van gedachten wisselen over een van bovengenoemde onderwerpen aarzel dan niet en stuur mij een mailtje!

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen