Regiobestuur SMA Noord, Marijke van der Weide

SMA Bestuurslid Regionaal Noord Marijke van der Weide

De werkzaamheden van Marijke :

 

“Als Commericeel manager bij Nieuwe Buitensociëteit &Theater Buitensoos Zwolle is het mijn doel om zoveel mogelijk mensen op een enthousiaste manier te helpen het perfecte (zakelijke) event neer te zetten! Van 2 tot 1250 personen, alles is mogelijk. Daarnaast stuur ik met veel enthousiasme het commerciële team aan en ben ik verantwoordelijk voor de Marketing. Ik geloof dat magie, verbinding, helpen, enthousiasme en relaties de sleutelwoorden zijn in sales en ben er helemaal klaar voor om dat met je te gaan ontdekken. Ik hoor graag wat je wilt organiseren, zodat we samen kunnen kijken naar een fantastische invulling voor je event.”

 

Toegevoegde waarde SMA voor Marijke:

 

“De SMA voorziet mij van vakinhoudelijke informatie, ik leer op iedere bijeenkomst weer iets bij en het geeft ook handvaten waar je direct de slag kunt. SMA brengt mij een breed netwerk met allemaal mensen met een link naar de sales, waar je business uit kunt halen maar bovenal mee kunt sparren. Maar het belangrijkste is toch wel dat ik de titel van Young Sales Professional Noord 2017 op mijn naam mocht zetten!

 

Naast het werk en de SMA:

 

“Daarnaast heb ik enorme passie voor paarden, mijn ouders hebben een hengstenhouderij/handelstal/trainingstal/opfokstal en fokkerij in Friese en KWPN paarden en zelf ik heb een 2 jarige Friese merrie met mijn zusje en 2 welsh pony’s waar ik mee men. Ik woon samen met mijn vriend, 2 pony’s en Jack Russell puppy Pip in Klazienaveen en houd van buiten zijn, lezen, series kijken, uit eten, strand en bos en gezelligheid om mij heen”

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen