Regiobestuur SMA Noord, Marijke van der Weide

SMA Bestuurslid Regionaal Noord Marijke van der Weide

De werkzaamheden van Marijke :

 

“Als Commericeel manager bij Nieuwe Buitensociëteit &Theater Buitensoos Zwolle is het mijn doel om zoveel mogelijk mensen op een enthousiaste manier te helpen het perfecte (zakelijke) event neer te zetten! Van 2 tot 1250 personen, alles is mogelijk. Daarnaast stuur ik met veel enthousiasme het commerciële team aan en ben ik verantwoordelijk voor de Marketing. Ik geloof dat magie, verbinding, helpen, enthousiasme en relaties de sleutelwoorden zijn in sales en ben er helemaal klaar voor om dat met je te gaan ontdekken. Ik hoor graag wat je wilt organiseren, zodat we samen kunnen kijken naar een fantastische invulling voor je event.”

 

Toegevoegde waarde SMA voor Marijke:

 

“De SMA voorziet mij van vakinhoudelijke informatie, ik leer op iedere bijeenkomst weer iets bij en het geeft ook handvaten waar je direct de slag kunt. SMA brengt mij een breed netwerk met allemaal mensen met een link naar de sales, waar je business uit kunt halen maar bovenal mee kunt sparren. Maar het belangrijkste is toch wel dat ik de titel van Young Sales Professional Noord 2017 op mijn naam mocht zetten!

 

Naast het werk en de SMA:

 

“Daarnaast heb ik enorme passie voor paarden, mijn ouders hebben een hengstenhouderij/handelstal/trainingstal/opfokstal en fokkerij in Friese en KWPN paarden en zelf ik heb een 2 jarige Friese merrie met mijn zusje en 2 welsh pony’s waar ik mee men. Ik woon samen met mijn vriend, 2 pony’s en Jack Russell puppy Pip in Klazienaveen en houd van buiten zijn, lezen, series kijken, uit eten, strand en bos en gezelligheid om mij heen”

Sales motto's

Lars Nijhof

Sales Representative, Deltics

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek

Meer lezen

Emily Dobbe

Accountmanager Karpi

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Julia Neleman

Salesmanager, Sonicbee

“Wie luistert, weet meer”

Meer lezen

Sander Rooken

Accountmanager

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Meer lezen

Elise Nijenhuis

Key Accountmanager

“Het gaat niet om wat je verkoopt maar hoe je het verkoopt”

Meer lezen

2020

“Just do it” Cor Ludema Accountmanager Miele Professional Lees meer over Cor zijn salesmotto

Meer lezen

Marc van Hemert

Commercieel Directeur

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Meer lezen