Regiobestuur, SMA Noord : Paul Vrieling

Risk management en advies over zakelijke verzekeringen stoffig? Helemaal niet! Vanuit mijn enthousiast gedreven en deskundige aanpak help ik bedrijven inzichtelijk maken waar uw risico’s zich bevinden.

Dagelijks worden er invloedrijke beslissingen genomen, door u en in uw omgeving. Bij het nemen van beslissingen, hoort ook vaak het nemen van risico’s. Die kunnen effect op uw organisatie hebben. Maar hoe herkent u risico’s, maakt u deze beheersbaar en hoe kunt u ze afdekken. Goed risicomanagement, kennis van zaken en inzicht is hierbij essentieel. Vanuit Aon helpen wij u bij het maken van een onderbouwde keuze zodat continuïteit verzekerd is!

Met meer dan 10 jaar commerciële ervaring in sales blijf ik mij graag ontwikkelen in dit vak. Want een vak is het zeker. SMA levert kennis, inzichten en verbindingen met collega’s in ons vakgebied. Het is een netwerk met waarde die inspiratie levert voor jou of jouw bedrijf. Ik vind het fantastisch om te horen en te ervaren hoe collega’s in andere branches sales bedrijven en hierover best practices met elkaar uitwisselen. Het houdt je scherp en creatief!

Naast werken is er natuurlijk ook een privéleven. Wonen in Groningen, de mooiste en meest bruisende stad van het noorden, levert de energie om te genieten van het leven. Ik mag graag sporten naast mijn werk, een tocht op de racefiets of de mtb werkt voor mij ontspannend. Daarnaast natuurlijk het sociale leven, vrienden ontmoeten en gezamenlijk genieten van de culinaire gelegenheden in de stad

Wil je een keer met mij van gedachten wisselen over een van bovengenoemde onderwerpen aarzel dan niet en stuur mij een mailtje!

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen