Regiobestuur, SMA Noord : Paul Vrieling

Risk management en advies over zakelijke verzekeringen stoffig? Helemaal niet! Vanuit mijn enthousiast gedreven en deskundige aanpak help ik bedrijven inzichtelijk maken waar uw risico’s zich bevinden.

Dagelijks worden er invloedrijke beslissingen genomen, door u en in uw omgeving. Bij het nemen van beslissingen, hoort ook vaak het nemen van risico’s. Die kunnen effect op uw organisatie hebben. Maar hoe herkent u risico’s, maakt u deze beheersbaar en hoe kunt u ze afdekken. Goed risicomanagement, kennis van zaken en inzicht is hierbij essentieel. Vanuit Aon helpen wij u bij het maken van een onderbouwde keuze zodat continuïteit verzekerd is!

Met meer dan 10 jaar commerciële ervaring in sales blijf ik mij graag ontwikkelen in dit vak. Want een vak is het zeker. SMA levert kennis, inzichten en verbindingen met collega’s in ons vakgebied. Het is een netwerk met waarde die inspiratie levert voor jou of jouw bedrijf. Ik vind het fantastisch om te horen en te ervaren hoe collega’s in andere branches sales bedrijven en hierover best practices met elkaar uitwisselen. Het houdt je scherp en creatief!

Naast werken is er natuurlijk ook een privéleven. Wonen in Groningen, de mooiste en meest bruisende stad van het noorden, levert de energie om te genieten van het leven. Ik mag graag sporten naast mijn werk, een tocht op de racefiets of de mtb werkt voor mij ontspannend. Daarnaast natuurlijk het sociale leven, vrienden ontmoeten en gezamenlijk genieten van de culinaire gelegenheden in de stad

Wil je een keer met mij van gedachten wisselen over een van bovengenoemde onderwerpen aarzel dan niet en stuur mij een mailtje!

Sales motto's

Lars Nijhof

Sales Representative, Deltics

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek

Meer lezen

Emily Dobbe

Accountmanager Karpi

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Julia Neleman

Salesmanager, Sonicbee

“Wie luistert, weet meer”

Meer lezen

Sander Rooken

Accountmanager

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Meer lezen

Elise Nijenhuis

Key Accountmanager

“Het gaat niet om wat je verkoopt maar hoe je het verkoopt”

Meer lezen

2020

“Just do it” Cor Ludema Accountmanager Miele Professional Lees meer over Cor zijn salesmotto

Meer lezen

Marc van Hemert

Commercieel Directeur

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Meer lezen