Regiobestuur, SMA Oost : Robin Dennie

SMA Profielfoto Robin Dennie Oost

De Dagelijkse werkzaamheden van Robin

”Met ruim 15 jaar consultancy ervaring ben ik als ,,head hunter“ verantwoordelijk voor de Business Unit IT & Technology binnen het commerciële bedrijf Luke Recruitment. Op dit moment bedienen wij vanuit onze kantoren in Den Bosch en Amsterdam onze landelijke klanten op het gebied van Senior Management- en Executive Search. Daarnaast ben ik binnen Luke en ons moederbedrijf Quaestus Executive Leadership verantwoordelijk voor alle innovaties.”

Toegevoegde waarde SMA voor Robin

“Als Luke Recruitment zijn wij al jaren verantwoordelijk voor de jaarlijkse selectie van de Senior Sales Professionals voor de SSP verkiezingen tijdens het SMA Main Event in Hotel Huis ter Duin. Ik mag hier dan ook mijn steentje aan bijdragen als jurylid. Daarnaast draag ik graag bij aan de ontwikkeling van sales en innovatie binnen de vereniging in een gedigitaliseerde sales-gedreven wereld.” 

Naast het werk en de SMA

”Ik woon in de regio Nijmegen met mijn twee geweldige zoons. Ik houd van mijn hobby bij Luke Recruitment en als ik hier niet mee bezig ben dan geniet ik graag van het leven met mijn zoons. Naast het regiobestuur van de SMA, zit ik als innovatie-liefhebber in het bestuur van de Innovatietafel Den Bosch waar wij als club van CTO’s onze gedeelde liefhebberij toetsen en verder ontwikkelen. Daarnaast zit in het bestuur van onze branchevereniging de ABU binnen het platform Search & Selection waarin wij het kwaliteitskeurmerk ontwikkelen voor bureau en kandidaat.“

Wil je een keer met mij van gedachten wisselen over een van bovengenoemde onderwerpen aarzel dan niet en stuur mij een mailtje! r.dennie@sma.nl

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen