Regiobestuur, SMA Oost : Ton Donderwinkel

SMA Profielfoto Ton Donderwinkel

Live, love, learn and leave a legacy! *

In 1986 ben ik begonnen bij Digital Equipment Corporation (wie kent dat nog?). Mijn 1ste aanraking met Sales en de ICT Sector. Al meer dan 30 jaar heb ik deze twee (Sales & ICT) lijnen weten vast te houden. Begonnen als Sales Trainee, later Account Manager, International Account Manager en daarna meerdere Management/Directie functies. De passie voor Sales heeft mij echter nooit verlaten. Als je doet waar je van houdt, hoef je geen dag in je leven te werken! Momenteel houd ik me bezig met het leiding geven aan Careweb, leverancier van een SAAS Zorg Management Systeem (EPD).

Vanuit Atos Origin was ik al jaren lid van de SMA en woonde zo af en toe bijeenkomsten bij. Tijdens een bestuursvergadering bij de HAN in Arnhem in 2012 gaf Eiso Bleeker te kennen te willen starten met SMA Regio Oost.. Op dat moment was ik Regio Sales Directeur bij Atos Origin en verantwoordelijk voor de Regio Oost Nederland. Als geboren en getogen Achterhoeker voel ik mij een echte oosterling, en wilde graag gaan bijdragen aan het vergroten van de bewustwording van Sales als vak. Vanaf dat moment is de SMA voor mij alleen maar interessanter en leuker geworden. Inhoudelijk heb ik het gevoel dat ik steeds een stap vooruit doe (kennis) maar ook het aantal “vrienden” dat ik hier heb ontmoet is ongelofelijk groot (netwerk). Mooi om te zien en te ervaren dat je in je “problematieken” niet alleen staat. Fijn om te sparren met gelijkgezinden! Elke SMA bijeenkomst is voor mij dan ook altijd te kort.

Sinds 3 mei 1991 ben ik getrouwd met Helene. We hebben samen 2 zoons; Bram (22) en Job (20). Beiden hebben een vak geleerd (ICT Specialist en Bakker), maar beiden besloten toch verder te gaan in het op 1 na oudste vak; Sales. Als vader met een passie kan ik alleen maar zeggen: TROTS! Verder reizen we graag (de laatste jaren veel naar Amerika) en daarbij proberen we veel nieuwe indrukken en ervaringen op te doen. Daarnaast heb ik een stevige interesse met alles wat met ICT te maken heeft. Ik fotografeer en film graag en heb een bovengemiddelde interesse in mobiliteit. Mijn nieuwste liefde is de Zorg Markt, ongelofelijk complex en interessant. En ik constateer een hele hoge betrokkenheid van de mensen die in deze markt werken.

Wil je een keer met mij van gedachten wisselen over een van bovengenoemde onderwerpen aarzel dan niet en stuur mij een mailtje! t.donderwinkel@sma.nl

 

*Steven Covey

Sales motto's

Lars Nijhof

Sales Representative, Deltics

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek

Meer lezen

Emily Dobbe

Accountmanager Karpi

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Julia Neleman

Salesmanager, Sonicbee

“Wie luistert, weet meer”

Meer lezen

Sander Rooken

Accountmanager

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Meer lezen

Elise Nijenhuis

Key Accountmanager

“Het gaat niet om wat je verkoopt maar hoe je het verkoopt”

Meer lezen

2020

“Just do it” Cor Ludema Accountmanager Miele Professional Lees meer over Cor zijn salesmotto

Meer lezen

Marc van Hemert

Commercieel Directeur

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Meer lezen