Regiobestuur, SMA West-Brabant : drs. Loek Worm

SMA Profielfoto Loek Worm Zuid

De dagelijkse werkzaamheden van Loek

“Met ruim tien jaar ervaring in sales executive education en leiderschaps-transformatie ben ik bij ruim 50 organisaties nauw en vaak langdurig betrokken geweest bij hun ontwikkel-, opleiding- en cultuurvraagstukken. Hierdoor heb ik vanuit mij rol bij het European Institute for Sales (EURIS) – voorheen het Instituut voor Sales en Account Management (ISAM) – veel verschillende type organisaties op strategisch én operationeel niveau mogen adviseren over het ontwerpen, ontwikkelen en uitvoeren van inhoudelijke opleidingsprogramma’s en het inzetten van executive coaching en het BrainCompass ontwikkel-assessment.

Daarnaast ben ik ook actief aan ‘de andere kant van de tafel’ voor inkoopadviesorganisatie SOLVINT Supply Management. SOLVINT is een gespecialiseerd inkoopexpertise bedrijf met ruim 100 procurement, operations & supply chain professionals in de BENELUX die verbetertrajecten en opleidingen met een EBIT-impact realiseren.”

 

Toegevoegde waarde SMA voor Loek

 “Al in 2008 ben ik in aanraking met het SMA-netwerk gekomen. Om in deze sterk veranderende (VUCA-)wereld succesvol te kunnen blijven, wordt er steeds meer van ons als professional / ondernemer gevraagd. Het structureel ontwikkelen en jezelf uitdagen is hierdoor van essentieel. Met passie voor het vakgebied wilde ik graag lid worden van een inhoudelijk commercieel sterk netwerk.

Daarnaast ben ik in de afgelopen 2 jaar als voorzitter van het SMA Zuid-West Brabant bestuur steeds op zoek naar interessante onderwerpen en aansprekende bedrijven om samen met collega sales professionals en commercieel leiders van te leren, geïnspireerd te raken en ons netwerk verder uit te breiden. Wij bieden commerciële organisatie en hun professionals een groot podium en waardevol netwerk.”

 

Naast het werk en de SMA

“Als je werk niet als werken voelt, ben je wel eens veel tijd in een dag kwijt aan al deze activiteiten en dan natuurlijk ook nog het SMA bestuur. Maar als geboren en getogen Bredanaar vind ik altijd voldoende ruimte om er voor het gezin en vrienden te zijn en een paar keer in de week mijn sportieve verplichtingen na te komen.’

 

Wil je een keer met mij van gedachten wisselen over een van bovengenoemde onderwerpen aarzel dan niet en stuur mij een mailtje!

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen