Regiobestuur, SMA West-Brabant : drs. Loek Worm

SMA Profielfoto Loek Worm Zuid

De dagelijkse werkzaamheden van Loek

“Met ruim tien jaar ervaring in sales executive education en leiderschaps-transformatie ben ik bij ruim 50 organisaties nauw en vaak langdurig betrokken geweest bij hun ontwikkel-, opleiding- en cultuurvraagstukken. Hierdoor heb ik vanuit mij rol bij het European Institute for Sales (EURIS) – voorheen het Instituut voor Sales en Account Management (ISAM) – veel verschillende type organisaties op strategisch én operationeel niveau mogen adviseren over het ontwerpen, ontwikkelen en uitvoeren van inhoudelijke opleidingsprogramma’s en het inzetten van executive coaching en het BrainCompass ontwikkel-assessment.

Daarnaast ben ik ook actief aan ‘de andere kant van de tafel’ voor inkoopadviesorganisatie SOLVINT Supply Management. SOLVINT is een gespecialiseerd inkoopexpertise bedrijf met ruim 100 procurement, operations & supply chain professionals in de BENELUX die verbetertrajecten en opleidingen met een EBIT-impact realiseren.”

 

Toegevoegde waarde SMA voor Loek

 “Al in 2008 ben ik in aanraking met het SMA-netwerk gekomen. Om in deze sterk veranderende (VUCA-)wereld succesvol te kunnen blijven, wordt er steeds meer van ons als professional / ondernemer gevraagd. Het structureel ontwikkelen en jezelf uitdagen is hierdoor van essentieel. Met passie voor het vakgebied wilde ik graag lid worden van een inhoudelijk commercieel sterk netwerk.

Daarnaast ben ik in de afgelopen 2 jaar als voorzitter van het SMA Zuid-West Brabant bestuur steeds op zoek naar interessante onderwerpen en aansprekende bedrijven om samen met collega sales professionals en commercieel leiders van te leren, geïnspireerd te raken en ons netwerk verder uit te breiden. Wij bieden commerciële organisatie en hun professionals een groot podium en waardevol netwerk.”

 

Naast het werk en de SMA

“Als je werk niet als werken voelt, ben je wel eens veel tijd in een dag kwijt aan al deze activiteiten en dan natuurlijk ook nog het SMA bestuur. Maar als geboren en getogen Bredanaar vind ik altijd voldoende ruimte om er voor het gezin en vrienden te zijn en een paar keer in de week mijn sportieve verplichtingen na te komen.’

 

Wil je een keer met mij van gedachten wisselen over een van bovengenoemde onderwerpen aarzel dan niet en stuur mij een mailtje!

Sales motto's

Lars Nijhof

Sales Representative, Deltics

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek

Meer lezen

Emily Dobbe

Accountmanager Karpi

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Julia Neleman

Salesmanager, Sonicbee

“Wie luistert, weet meer”

Meer lezen

Sander Rooken

Accountmanager

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Meer lezen

Elise Nijenhuis

Key Accountmanager

“Het gaat niet om wat je verkoopt maar hoe je het verkoopt”

Meer lezen

2020

“Just do it” Cor Ludema Accountmanager Miele Professional Lees meer over Cor zijn salesmotto

Meer lezen

Marc van Hemert

Commercieel Directeur

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Meer lezen